Harmaanmusta talvi 2011

Lilou's Crush

Muistatte ehkä blogeissa viime syksynä kiertäneen "10 vaatetta"-haasteen, jossa kuukauden ajan piti selviytyä käyttämällä kymmentä vaatekappaletta. Hiukan huvittuneena totean, että ei näköjään olisi tehnyt edes kolme kuukautta tiukkaa, sen verran supistui ankean ja kylmän talven myötä oma garderobini, että pikku skarppauksella olisin takuulla onnistuut.

Kokosin nimittäin tähän ylivoimaisesti eniten käyttöaikaa saaneet vaatteeni, ja niitä ei kovin montaa ollut. Ja tuo väriskaala...

 

Paidoissa lempparini: Alexander Wangin teepaidat turvapaitana neuletakkien alla. Ja kappas, harmaita neuleita, sekä Wangilta että Cosilta. Neuletakit jäivät uupumaan, mutta ennalta-arvattavasti ne olivat harmaa ja musta Zaran cashmirneule. Yllärinä rinnalla vähän vähemmän käytetty sama kamelinvärisenä.

Pöksypuolella liputin sport luxen perään, eli Whistlesin toimistokelpoiset verkkapöksyt ja J Brandin houlihanit olivat suosikkeja (alle mahtuu mukavasti pitkät kalsongit;). Niillä+tummansinisillä Acnen farkuilla läpi talven taivallettiin.


Sekalainen seurakunta asustekoruja ja huiveja, ja harvinaiset "väripilkut" eli Whistlesin vihreä pantterimekko ja saman merkin vaalea silkkipusero toivat pilkahduksen väriä.

Ja kaksi turvavaatetta: läpi talvem kuljin Canada Goosen untuvaparkassa, ja hurjimpina pakkaspäivinä kietoiduin Designers Remix Collectionin vuorelliseen angoravillatakkiin. Kyseinen takki jätti jälkensä missä vain kuljinkaan, karvanlähtö on ihan mahdotonta edelleen.

Tänä talvena en juuri "naissaappaita" tai nilkkureita ulkosalla käyttänyt: Hunterin herraskaiskumpparit ja Uggit ajoivat ulkokenkien asian säiden vaihdellessa vesikelistä villeihin pakkaslukemiin. Toimistossa sitten vaihdoin popot kevyempiin.

Summa summarum: harmaata ja mustaa, värejä, joissa talvella tunnen olon kotoisaksi. Mutta annas olla, kun koittaa kevät, painuu tummat taka-alalle, ja nyt jo kaapissa ensimmäisenä sattuu käteen kermanvaaleaa, nudea ja vaaleammanharmaata.

Olisikin tosi kiva kuulla niistä vaatekappaleista, jotka avittivat teidät talven läpi? Olenko ainoa, joka pesii vakiohyvissä silloin, kun viima viiltelee, vai uskallatteko uhmata talvea uusilla kokeiluilla?

 

Kommentit

susali (Ei varmistettu)

Vakiouniformu talvelle todellakin löytyy :) Viikosta toiseen kuljin leggingseissä, polviin asti ulottuvussa mustassa neuleessa ja sen päällä harmaa, myöskin polviin ulottuva villainen neuleliivi. Leggingsien varaan jäi kikkailu :D

Hertta
Lilou's Crush

susali, aaah miten ihanan lämmintä! On se vaan kumma, miten pakkanen tuntuu tappavan meiltä useimmilta kaiken luovuuden pukeutumisessa :D -Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta itse vaan INHOAN palella, joten pelaan varman päälle!

Malia (Ei varmistettu)

Kyllä, menin melkein koko talven samoissa ulkovaatteissa - Peakin parkassa, jalassa uggit tai satunnaisesti Hunterit. Onneksi töissä voi käyttää sisäkenkiä :) Housujen suhteen oli vaikeaa, enimmäkseen jalkaan päätyivät mustat farkut. Minun on pakko laittaa lämpimät villasukkikset ja vaikka Wolfordit on lämpöisiä ja miljoona kertaa vähemmän sähköisiä kun halvemmat, tarttuvat ohuet lököhousut silti niihin kiinni.

Pitikin kysellä, että oletko käyttänyt niitä Wangin harmaita neuloshousuja? Minä en ole oikein voinut, noh pari kertaa erehdyin ja ne tosiaan tarttuvat sukkiksiin. Miten itse olet ratkaissut tuon ongelman?

-malia

Hertta
Lilou's Crush

Malia, joo, tuttu juttu tuo sähköiset Wangit säärissä... Huh. Mutta mulla on parit ihan Lindexin/H&M:n toooosi paksut sukkikset,sellaiset liukaspintaiset, jotka ei jää kiinni ollenkaan! Olen sitten niitä pitänyt alla noissa mun verkkareissa, myös just niissä neuloshousuissa, ja toimii. Kuulemma hiuslakka sukkahousuihin suihkutettuna tepsisi kanssa, mutta me tuskin niin epätoivoisia vielä ollaan, että sitä kokeiltaisiin :D

Laur (Ei varmistettu)

Pepun alle ulottuva, harmaa, sopivan paksu villatakki on kulkenut mukanani lähes joka pakkaspäivä tänä ja viimevuonna. Alla on ollut säästä riippuen villa- tai puuvillapusero ja päällä untuvatoppis, joka ylttää polviin. Eipä tullut kovin kylmä. Nolottaa tunnustaakin ehkä myös, että en kerennyt edes kyllästyä yksipuoleiseen vaatekertaan, sillä niin paljon pidän tuosta villatakista. :) Hieman orpo olo nyt, kun sää hieman lämpeni ja pitikin tutustua vaatekaapin muuhunkin puoleen. Onneksi villatakille on varmasti käyttöä vielä tänä keväänä ja ensi talvena!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.