Hempukkahame

Lilou's Crush

Ostin viime viikolla heräteostoksena tällaisen hempukkahameeksi ristimäni hörsöliinin, jota innostuin kovasti yhdistelemään arkeen ja juhlaan. Tässä arkisempi tennariversio, huomenna sitten fiilaan oikein mahdollisimman fiiniksi:

minulla on ilo, kunnia ja onni saada olla rakkaan ystäväni pienokaisen "spesiaali-ihminen", ja huomenna juhlitaan ristiäisiä! Ihana päästä nuuskuttelemaan vauvaa ja olla mukana hänen elämänsä ensimmäisessä omassa juhlassaan.

Neule COS, hame H&M, jalassa näkymättömissä Converse light acoustic

Kommentit

hanna kovanen

Tämäkin tyttö osti kyseisen hempukkahameen :)

Cherry (Ei varmistettu)

Awww, miten sulonen hamonen ja sinä!! Ihana tuommonen unelmakevyt hempukka :) Onnea myös "speciaali-ihmisen" roolista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä toi IHANA hame on ??:)

Hertta
Lilou's Crush

Hanna, ai hauskaa! On se kiva :)

 

Cherry, hih, kiitos, kaikesta :)

 

Vierailija, H&M:sta, sitä ihan perusmallistoa :) Hintaa muistaakseni karvan verran alle 30€.

Vierailija (Ei varmistettu)

IHANA, sopii sulle ihan täydellisesti :)

Kimpassa

Ballerina! Mulle kans samanlainen!

Tasaraita

Hame on aivan ihana. Itsekin olen haaveillut jostain samanmoisesta. Hintakaan ei kyllä päätä huimaa. Hankkisin hameen heti jos en olisi raskaana. Nyt kun ei voi kuvitellakaan tuollaista pukevansa päälle saati että se menisi vyötäröltä kiinni. :)
Tosin olin jo hieman höpsö ja ostin henkkamaukalta ihanan mustan läpikuultavan maksihameen ensi talvea ja ainakin kevättä ajatellen. Olen haaveillut sen tyylisestä hameesta jo vuoden päivät ja nyt kun se tuli vastaan niin oli pakko ostaa vaikkei se nyt päälle mahdukaan. Kuulostaa ehkä hullulta mutta olisin varma että hameen ostamatta jättäminen olisi harmittanut ensi keväänä kovasti. Ehkä ostan tuon vaalean ihanuudenkin odottamaan ensi kevättä jolloin raskauskilot pitäisi olla karistettu pois ja vyötärö toivottavasti vanhalla mallillaan. :)

Tykkään tosi paljon tuosta arkisesta yhdistelmästä harmaan neuleen ja tennareiden kanssa. Samalla lailla voisin itsekin kuvitella hametta pitäväni. Fiinimpikin versio oli nätti mutta arkisessa oli ihanaa sporttisuuden ja hempeilyn vastakohtaisuus.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, kiitos kovasti :)

 

Lili, Sinne vaan, mene mene jo! Forumista löytyy :)

 

Tinttinen, hei mutta mitäs jos laittaisit tällaisen sillein masun alle? Hameessa on kuminauhavyötärö, joten sehän voisi olla tosi söpö jonkun vartalonmyötäisen paidan kanssa? Ja  jos jotakin ihanaa löytää, niin siihen pitää tarttua heti :)

Tasaraita

No sinäpä sen sanoit :). Nyt on pakko lähteä H&M:lle sovittelemaan josko hame istuisi nätisti mahan alle. Jonkun hyvin istuvan trikoopaidan kanssa voisi ollakin kiva.

Jo jo (Ei varmistettu)

Ihana. Taidan lähteä ostoksille. Ja kivasti oot pukenut niin arkisesti kuin juhlaan saman hameen.

anna-M (Ei varmistettu)

Voi elämän kevät, miten kaunis sinä olet. En saisi enää lukea tätä blogia, koska tyylisi on 95% sama kuin omani - tosin olet aina askeleen tai kaksi edellä kaikkien hankintojen kanssa - mikä johtaa toistuviin "pakkosaada"-kohtauksiin. :)

Ehkä tätä hankintaa pitää voida vastustaa, kun kerran löysin juuri A&A:n pliseeratun navy-värisen hameen samalla mitalla. Kaunis sekin.

Kiitos blogistasi!

Tasaraita

Hame löytyi eilen henkkamaukasta ja asettui ihan kivasti masun alle. Kiitos hyvästä vinkistä. Itse en jotenkin ollut ollenkaan tullut ajatelleeksi että sen voisi niinkin pukea. Sitä vaan tässä vaiheessa on ihan suosiolla jättänyt kaikki muut kuin mammaosaston vaatteet muille. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana hame! Pääsin harmikseni vasta eilen kaupoille ja olin jo varma, että kaikki ovat menneet, mutta siellä kaksi tyllihametta odotti ottajaansa ja toinen minun kokoani. Joskus onnistaa! Kiitos vinkistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.