Hyvää kannattaa odottaa...

Lilou's Crush

...sillä sen voi löytää 60-70% alesta. Jippii!

Kieltämättä mielessä pyörii jo keväthepenet, mutta By Malene Birgerin talvimallistoista jäi muutama juttu mieleen, jotka myytiin loppuun harkitessani tapani mukaan juuri sen pienen hetken liian kauan.

Huokasin siis hetkellistä järkytystä Visan puolesta, mutta korvasin sen samantien tyytyväisellä möhinällä siitä, että en ollut sortunut korvikkeisiin vaan säästin aikanaan pennoseni. Nyt korvikkeiden hinnalla sain ne alkuperäiset jutut. Mielessä pyörii jo maan miljoona yhdistelymahdollisuutta, ja se jos joku on peruspilarivaatteen merkki!

Nettikaupat ja kuvat: Malene Birger, Minsky

Kommentit

suvi m
suvi m

Tosi kivoja nuo kaikki!

Ajattelin kiusata sinua haasteella, löydät sen blogistani. ;)

 

kolmas

Ihana jakku! Olen tällä hetkellä ihan rakastunut herrasmiesmäisiin bleisereihin... Heikko kohtani.

Duussi (Ei varmistettu)

Apua, täydelliset nuo haaremihousut! Kävin vilkaisemassa putiikissa, ja enää löytyi vain yksi koko (liian suuri) pienemmällä alennusprosentilla. Nyt metsästämään samanlaisia jostakin - vaikka korvike ei tosiaan koskaan olekaan sama asia...

Hertta
Lilou's Crush

Suvi m, eikös! Ja jotenkin tuon bleiserin näkisin ihan heti sun päällä! Kiitos haasteesta, käyn pian kurkkaamassa!

 

Henriikka, sama täällä :) Toivottavasti tuo on hyvä!

 

Duussi, oh no! Nuo omani ovat siis Minsky-nimisestä puodista (linkki tuolla ylhäällä myös), koklaa sieltä! Toimituskulut 10 puntaa, mutta silti edukkaammat kuin Malenella :)

Mindega (Ei varmistettu)

Ostin nuo samat huosut ja tulivat tänään postissa ;-) Aivan ihanat! Minkälaisen paidan kanssa ajattelit itse käyttää?

Hertta
Lilou's Crush

Mindega, eikä! Kiva kuulla, mulla taitavat olla juuri miehen matkassa postista kotiin :) Ajattelin yhdistellä esmes sellaiseen hopeiseen neulospuseroon, tuohon harmaaseen puseroon, mustaan ja harmaaseen A Wangiin+karvaliiviin, harmaaseen kollariin, valkoiseen silkkipaitaan, nudeen silkkipaitaan...hihii, you name it, I will put it on :D -jos siis housut on sopivat, pidä peukkuja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Keep my fingers crossed. Tilasin sivun mukaan koon 38 (uk 12), mutta ne olivatkin kokoa 36.. Onneksi olivat kuitenkin sopivat, ja se materiaali on aivan ihana! Huomenna heti smart casual tyylillä officelle. Ja kerro sitten miten meni ;-)

Hertta
Lilou's Crush

Mun housut ei olleetkaan vielä palautuneet postiin (tuli lappu että ovat noudettavissa, mutta kissan viikset). No mutta, hyvä tietää, että jos omani ovat oikeaa kokoa, niiden pitäisi sitten mahtua, sillä ainoa pelkoni on, että ovat liian pienet :) Eli joudun odottamaan ylihuomiseen ennen testaamista :)

Kommentoi