Kalahari Spa ja ihana Annette: Arvonta

Lilou's Crush

Työskentelin kymmenisen vuotta sitten amerikkalaisessa verkkomediayrityksessä. Kilpailevan yrityksen leivissä oli samaan aikaan tyttö, jonka hymyyn ja ystävällisyyteen olin aivan tavattoman hurmaantunut, kun tuon ajan it-huuman kekkereissä törmäsimme. Vuodet kului, ja nuo molemmat yritykset vetäytyivät Suomen markkinoilta. Tuon tytön kanssa kuljimme omia polkujamme, emmekä vuosiin kuulleet toisistamme. Kunnes muutama viikko takaperin sain Annettelta kirjeen, ja myöhemmin suloisen paketin.

Annette edustaa nimittäin Suomessa uutta kosmetiikkasarjaa Kalahari Spata,  joka on ekologisesti ja eettisesti valmistettua ylellistä luonnonkosmetiikkaa. Kaikki raaka-aineet kerätään luonnosta, ympäristöystävällisin menetelmin.

Tykästyin saamani paketin sisältöön hurjasti, tuotteet nimittäin palauttivat Dubain auringossa jokseenkin korpuksi kuivuneen nahkani taas normikuosiin. Erityisesti ihastuin kauniiseen puupakkauseen pakattuun uudistavaan vartalovoiteeseen ja kevyttäkin kevyempään vartaloöljyyn, joka tuoksui Kalaharin vesimelonille, tsammalle! Vastaavaa öljyä kuulemma käytetään luonnonkansojen parissa aurinkoöljynä, koska se ehkäisee ihon palamista. Itse en ehkä tuohon suojaan luottaisi, mutta kosteuttavana tuotteena erinomainen.

Me Annetten kanssa päätettiin järjestää arvonta, jotta teilläkin on mahdollisuus näihin tuotteisiin tutustua, merkki kun on vielä harvinaisuus. Arvontaan voit osallistua kertomalla parhaan kesämuistosi -oli se sitten mitä tahansa! Jätä vastauksen yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoite, jotta saamme sinut kiinni, jos voitat. Arvonnan voittajat julistetaan ensi viikon maanantaina 20.6.2011,

Palkinnot (3 kpl):

 

Minä jään toiveikkaana odottaman ihania kesämuistoja tämän vähän pilvisemmän taivaan alla näin maanantaina :)

 

Kommentit

Paras kesämuisto on ehdottomasti kesän 2009 Kreetan reissu, ihan mahtava matka ja Kreeta (sekä Kreikka) jä ikuisesti sydämeen! =)

 

mrsagatha@windowslive.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaat muistot ovat perinteiset rosvopaistin teot juhannuksena. Satoi tai paistoi, montun tulta on valvottava ja samalla tulee puhuttua syntyjä syviä ja välillä heppoisia tarinoita ystävien ja perheen kesken, kun homma kestää koko päivän.

Ninah (Ei varmistettu)

Parhaat muistot ovat perinteiset rosvopaistin teot juhannuksena. Satoi tai paistoi, montun tulta on valvottava ja samalla tulee puhuttua syntyjä syviä ja välillä heppoisia tarinoita ystävien ja perheen kesken, kun homma kestää koko päivän.

Ei ottanut äskeiseen näköjään nimeä!

Stardust Factory

Paras Kesämuisto: Piknik-retki Suomenlinnaan perheen kera. Tyttären ihanat ihmettelyt luonnosta, kukista, linnuista ja leppäkertuista. Aurinko helli reissaajia ja eväiden syömiseen löytyi täydellinen paikka, johon kukaan muu ei eksynyt. Elämäniloa ja aurinkoa riitti pitkäksi aikaa =)  Tunnelma oli sellainen, että sitä ei sanoin osaa kuvata. 

Paras kesämuisto on se, kun isolla ystäväporukalla lähdettiin saimaan saarelle telttailemaan ja nauttimaan kesästä, auringosta ja rannasta! :) Kaukana kaikesta, hiekkaranta ja rakkaita ihmisiä. Mitä muuta voi kesältä toivoa! 

Lotta Katariina
Pumpui

Ystävän syntymäpäiväpiknik Pihlajasaaressa. Uskomattoman hauskan, kuuman ja kaikin puolin huolettoman illan kruunasi baarin sulkemisajan jälkeen tehty seuramatka Tervasaaren mattolaiturille. Helsingin edustan vesi ei ole ikinä ollut niin lämmintä. - Lotta Katariina// pumpuiblogi@gmail.com

Aliica
Aliican Ihmemaa

Parhaat kesämuistot on lapsuudesta, jolloin mikään vesi ei ollut liian kylmää, mikään sää ei ollut liian kuuma, mummin mehu oli parasta ja päivät liian lyhyitä <3

juttahelin (at) gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa,
Paras kesämuisto löytyy viime kesältä, kun monta vuotta toivomani koiranpentu viime heinäkuussa kotiutui meille ♥.
Tahtoisin mukaan arvontaan ja jos arpaonni sattuisi suosimaan, minut tavoittaisit ainooverkkokauppa@gmail.com .

Memma
Minä täällä hei.

Paras kesämuisto on viime vuoden kesältä (2010), kun törmäsin nykyiseen poikaystävääni. Olin vannonut itselleni että  a) nyt loppu se miehen etsiminen ja b) en koskaan pokaa miestä baarissa. No, koskaan ei pidä sanoa ei koskaan! Ensi kuussa tulee vuosi täyteen ja olemme onnellisia yhdessä :D

emsjobl@gmail.com

Parhaita muistoja ovat kesäisin mökillä vietetyt huolettomat hetket :)

valekuva@gmail.com

Hampaat irvessä

Ihanimmat muistot ovat niiltä ajoilta kun asuin Helsingissä ja olin vasta tavannut nykyisen mieheni. Valoisia iltoja, pitkiä kävelylenkkejä. Yksinkertaista ja onnellista.

hampaatirvessa(ät)gmail.com

Angela (Ei varmistettu)

Hei!

Paras kesämuistoni liittyy ensimmäiseen kesään avomieheni kanssa. Mökillä, järven rannalla, pipot päässä ja kumisaappaat jalassa Suomen kesässä nauttimassa juhannuksesta suukotellen ja höpötellen.

miunpostit@gmail.com

Mimix (Ei varmistettu)

Parhain kesämuistoni on parin vuoden takainen poikaystävän kanssa tehty lomareissu pienelle Kreikan saarelle. Viikko kului ajellessa vanhalla ylämäkiin melkein hyytyvällä mopollamme ympäri saarta. Ihanimpina mieleen jäivät pienet kalastaja- ja vuoristokylät, jotka löytyivät aina eksyttyämme suunnitellulta reitiltä. Takapenkillä istunut kartanlukija ei aina pysynyt ihan vauhdissa mukana. :)

Paras kesämuistoni.

Kesä 1999. Loputtomat piknikit ja intohimoinen ennalta tuhoontuomittu kesäromanssi. Sireenin ja kostean asfaltin tuoksu. Saippuakuplia auringossa ja Massive Attackin "Angel" öisin. Valvomista ja nukkumista väärinä ajankohtina. Drinkkejä ympäri vuorokauden ja suutelemista tanssilattialla, liukuportaissa, kassajonoissa ja pankin odotustilassa... Manic Street Preachers, The Cardigans ja Suede festarilla. Ikuiset hyvästit ja kauniit kyynelet. Just like in a film.

iduska (Ei varmistettu)

Paras kesämuistoni on juhannus viisi vuotta sitten. Mitään ihmeellistä ei sinänsä tapahtunut, mutta sai olla rakkaiden keskellä ja nauraa kilokaupalla. Pienet asiat tekevät yleensä ihmisestä onnellisen :)

tinttit (Ei varmistettu)

Tuntuu mahdottomalta nimetä vain yhtä - niin moneen kesään mahtuu niin hyviä muistoja! :) Lapsuuden kesät ovat luku erikseen, ensimmäinen yhteinen kesä poikaystäväni kanssa, monet hauskat kesäjuhlat ja ne pelkät kiireettömät päivät auringossa. Sanotaan nyt vaikka heinänteko kuumana kesäpäivänä, kun paalit vielä heitettiin käsin lavalle. Ja sen jälkeen järveen uimaan! :)
tinttitp@yahoo.com

S (Ei varmistettu)

Paras kesämuisto on ehdottomasti häämatka Kreikkaan kesällä 2009. Ruokaa, aurinkoa ja ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa rakkaan miehen kanssa.

susa

roadtrip parhaiden ystävien kanssa. alunperin reissun tarkoitus oli vain käydä nopeasti läheisin ystävän kanssa kotonani käymässä, lopulta päädyttiin neljän ystävän kanssa istumaan autossa tuntikausia. tietenkin niin vanhassa reppanassa kaarassa, ettei siitä löytynyt kuin kasettisoitin. ainoa kasetti, mitä kirppikseltä löydettiin, oli matti nykästä. siinä mäkikotka lauloi ja lämmintä oli plus kolmekymmentä. ihan parasta.

MariaG (Ei varmistettu)

Vietin tytsynä kaikki kesät isoisäni luona. Luonto tuli tutuksi monella tapaa, mm kalastamalla.Itse pidin mato-onginnasta, ja jälleen kerran suuntasimme veneellä järven selälle.
Ja niin se alkoi..ahven ahvenen perään, veneen pohja peittyi kaloista. Vaan madot loppuivat..mitä nyt eteen?
Ei hätää, neuvokas isoisä kaivoi kaloilta silmät (luojan kiitos kuolleilta) ja jatkoimme vielä onkimista.
Niitä kaloja syötiin muutamassa talossa sinä päivänä, maukasta ja muistettavaa sai se pieni tyllerökin &lt;3

Soil (Ei varmistettu)

Ehdottomasti paras muistoni on viime kesältä pimenevä mutta lämmöllään iho hellivä Suvilahti, taustalla soljuva Beach House ja rakkaat ystävät ympärillä.

Pööpö (Ei varmistettu)

Paras kesämuistoni on vuodelta 2009 jolloin odotin toista lastamme. Olimme viettämässä kesälomaa purjehtien silloin vielä kolmihenkisenä perheenä. Oli aurinkoinen ja sopivasti tuulinen päivä purjehdukseen. Purjeet olivat ylhäällä, joten kuului vain veden loiske matkatessamme kohti seuraavaa etappia. Istuin veneen kannella vuoden ikäinen poika sylissäni. Mieheni ohjasi venettä, poikani nukahti siihen syliin päiväunille ja vauva mahassa potkaisi ensimmäisiä tuntuvia potkuja. Ajattelin, että tässä hetkessä on nyt kaikki, minulta ei mitään puutu.

elina(ät)nanuska.org

Au (Ei varmistettu)

Faith No Moren keikka kullan syleilyssä.&lt;3

ae85462@uta.fi

NinaVee
Väreilyjä

Lapsuuden kesinä oli aina lämmintä. :)

Jasmin (Ei varmistettu)

Toteutin vihdoinkin pitkäaikaisen unelman pyöräreissusta Eurooppaan rakkaan kanssa.  Ihan mieletön reissu!

Satuvw
Destination unknown

Kesät ovat kokonaisuudessaa niin ihania että on vaikeata poimia vain yhtä muistoa! Jos otetaan tämä alkava kesä, niin ihanin muisto on muutaman viikon takainen vauvelin ultraääni, missä pikkuinen innokkaasti heilutteli tulevalle isälle ja äidille. Tai näin me asian tietenkin tulkitsimme... :) 

wunderschön

Yksiä parhaista muistoista ovat monet ystävien kanssa koetut festarit, sillä festareilla tapahtuu aina kaikkea odottamatonta!

No minä :) (Ei varmistettu)

Kaikki lapsuuden kesät! Eihän niistä nyt voi valita. Barbileikkejä nurmikolla, vesiletkulla hassuttelua, telttailua takapihalla, venereissuja saaristoon, ulkoleikkejä vielä yömyöhällä...

vuodensuudelmat@gmail.com

JenniK (Ei varmistettu)

Herranen aika, miten vaikea kysymys! Vastaan kuitenkin, että mummolan kesät. Olimme usein veljeni kanssa yli kuukauden kesälomasta isovanhempien ja tätien ja setien hoivissa entisellä kotiseuduillamme. Siellä oli luonnonrauhaa, ekat kovat ihastumiset, lukemattomat uimareissut, ukonilmat, makkaranpaistot, kalastukset ja muut, sekä tietysti rakkaat serkut ja muut sukulaiset. Ihanaa!

Parasta kesämuistoa on vaikea päättää, mutta sanotaan nyt muutaman vuoden takainen mökkireissu kaveriporukalla yhden kaverin isovanhempien mökillä. Hieno mökki meren rannassa, hyvää ruokaa, kalastusta, uintia, soutelua jne. Oli vielä hyvät ilmat silloin, ja rannikolla koko lapsuuteni asuneena (mutta ei enää) on aina hienoa päästä käymään meren äärellä. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lapsuuden kesät kun sai mummin ja vaarin iiiiisosta mansikkamaasta syödä mansikoita niin paljon kuin vaan ikinä jaksoi! Ja aina oli lämmintä ja aurinko paistoi :) jos arpaonni suosii, minut saa kiinni: elina.hienola@gmail.com

Yksi ikimuistoisimmista kesistäni on kesä 2003, jolloin olin juuri tavannut poikaystäväni ja jonka kanssa lähdimme Interreilaamaan (+muutama muu kaveri messissä). Reissu oli hullu ja vaarallinenkin, mutta täynnä mahtavia seikkailuja ja elämyksiä.

Nyt olemme taas lähdössä reissuun tuon samaisen miehen kanssa (joka siis yhäkin on poikaystäväni, jo yhdeksättä vuotta) ja ehkäpä tästä tulee se uusi "paras kesämuisto". Lähdemme Ranskaan ja Italiaan reppureissaamaan. Liikumme pääosin liftillä ja kimppakyydeillä ja majoitumme couchsurffarillen (www.couchsurfing.org). Hyvää kesää Sinulle Hertta ja kaikille muillekin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Paras kesämuistoni on lukuisat päiväunoset kallion kolossa lapsuuteni kesämökillä.
Day

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomansti parhaaksi kesämuistokseni jää, kesä josta ensi vuonna on tasan kymmenen vuotta. Olimme menossa heinäkuussa rakkaani kanssa naimisiin ja suunnittelimme häitä, kun rakkaalle pikkuveljelleni todettiin kesän alussa aivokasvain. Toivoa edes henkiin jäämisestä ei minun silloin 11 vuotiaalle pikkuveljelle annettu ja koko maailmani romahti. Hääsuunnittelut laitettiin jäihi, ei ollut oikein tilaa iloiselle juhlalle niissä tunnelmissa. Pikkuveljeni leikkaus läheni, "hyväksi enteeksi" leikkaukselle annettiin se, että hän jäisi henkiin, mutta ei osaisi puhua, nähdä tai liikkua. Olin seota pelosta ja jännityksestä. Leikkauksen päivä tuli, ja puolet aiemminkuin ennustettu leikkauksen kesto olisi, äitini soitti, leikkaus oli mennyt hyvin, lääkärit olivat yllättyneet, mutta vielä ei tiedä millaiset seuraukset on. Seruaava puhelu olikin vielä parempi, äiti soitti itkien onnesta pikkuveljeni oli yhtäkkiä pyytänyt isäni olemaan puhumatta, kun sattuu niin päähän. Pikkuveljeni jonka piti olla ennusteen mukaan menehtynyt tai vihannes PUHUI! Pikkuveljeni kasvain siis saatiin pois ja hän oli täysin ennallaan! Tietenkin toipuminen leikkauksesta kesti aikansa ja oli raskas, mutta pelätyistä seurauksista ei tullut mitään! Päätettiin mieheni ja perheen kanssa että pitäisimme silti häät, niistä tuli kovin nopeasti suunnitellut ja talkoo henkiset pienessä ajassa mutta silti niin oman näköiset ja onni siitä että pikkuveljenikin oli jakamassa meidän päivää oli sanoinkuvailematon. ...Häistä muutamaa viikkoa myöhemmin, saimme tietää että odotan esikoistamme. Eli todella paljon suuri tunteita ja elämän suuria hetkiä mahtui tuohon kesän. Edelleen valuu onnen kyyneleet, kun siihen kesään ajatuksissani palaan.

jescapescapoks(ät)gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaat kesämuistot syntyvät joka kesä mökkilaiturilla! ;)

Jos onni suosii: evejaron@gmail.com

Jo
jo

Pitipä oikein miettiä että mikä on paras muisto. Pieniä, tärkeitä muiston pätkiä eri kesiltä löytyy: kesän ensimmäiset oman maan mansikat kun niitä oli alkukesän innolla hoitanut, kesän festarit joihin kaikki kynnelle kykenevät kaverit saapuivat eri puolilta Suomea, aamukahvit Oulun torilla kesän ensimmäisenä lomapäivänä, kuulantyöntökisat ystävän pihalla aamuviideltä baarireissun jälkeen, jenkkiläinen kaverini hämillään tutustumassa ensin kesämökin ulkohuussiin, sitten juhannusyön aurinkoon... liian monta muistoa, mitä noita tärkeysjärjestykseen laittamaan! Kaikki ovat parhaita.

P:n äiti (Ei varmistettu)

Paras kesämuistoni on esikoiseni syntymä 4 vuotta sitten. &lt;3

Sähköpostiosoitteen saat, jos voitan. En oikein usko arpaonneeni... :)

LindaLisaMaria
Lilla Linda

Mietin pitkän tovin mikä onkaan paras kesämuistoni.. Ensin pää oli tyhjä ja pian koittikin jo valinnanvaikeus. Päädyin valitsemaan mieleenpainuvimman muistoni, jäähän top-of-mindiin yleensä ne tärkeimmät jutut. Paras kesämuistoni on melkein 10 vuoden takaa, rippileiriltä. Olin nimittäin saariselällä viikon mittaisella vaellusreissulla, ja käveltiin teltat selässä n. 100km. 10kg rinkka selässä tuo viikko oli mulle todella rankka, mutta ylitin itseni. Sen jälkeen oli uskomatonta palata kotiin, kun osasi arvostaa ruokaa (muuta kun trangiaherkkuja), suihkua, sänkyä ja muita elämän perusasioita. Kesäkuisia, mutta pakkasen puolelle laskevia yölämpötiloja en unohda koskaan. Sen reissun jälkeen hemmottelu olikin tarpeen.

Maia (Ei varmistettu)

Porvoon reissut, festarit, yövalvomiset kun on valoisaa, kun ei tarvitse hukata 8 tuntia päivästä toimistolla, puistossa köllöttely, pussailu, jääpalasodat vanhassa kuumassa kivitalossa, se kun illalliseksi voi syödä jäätelöä ja köyhiä ritareita kun on liian kuuma oikeaan ruokaan... niistä se koostuu! / maialainen@gmail.com

Marikin elämää

Paras muistoni on viime kesältä Egyptistä poikaystäväni kanssa. Loikoilua +38 asteessa, kirkas merivesi ja täysihoito :)

 

marikax@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Parasta kesämuistoa on mahdoton arvottaa. Oma lapsuus muistuu mieleen kultaisena; pitkät kesät, Puuhamaa-reissut ja kirmailu sadettajan alla. Kesälomareissut ovat piirtyneet avartaviin kokemuksiin ja muistoihin. Kun taas vanhemmiten arvostan eniten leppoisaa läsnäoloa rakkaiden ystävien &amp; perheen kesken, järven rannalla, jutustellen ja herkullisen (grilli)ruoan siivittämänä. Annukka T :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oman lapsen syntymä. :D -Marika marika.vaisanen@me.com

mjuy
wanted: fashion

paras kesämuistoni on reissu kalajoelle poikaystäväni kanssa :)

 

kalajoki_039m.jpg

mjuy
wanted: fashion

ps. sähkäri: diupiu-@hotmail.com :D

Mildred (Ei varmistettu)

Parhaat kesämuistot ovat vanhempien kesämökiltä metsän keskeltä, järven rannalta: soutelu, laiturilla makoilu auringossa ja luonnon kauneudesta nauttiminen.

t: Mildred

Mahti NAkki (Ei varmistettu)

Mun ihanimmat kesämuistot on aina olleet Kanniston eläintillä,Alastarolla. Missä me ollaan aina käyty perheen kanssa siitä asti kun täytin 8 vuotta ja yhdessä vaiheessa olin sielä vaan kaverin kanssa. Kun sinne pääsee viikoksi niin koko pää tyhjenee kaikesta kaupungin ongemista ja muusta pintaliito elämästä.Aina kun olen sillä nautin täysin siemauksin kun pääsen ratsastamaan virkeillä hyvä luonteisilla hevosilla,joita ei ole kulutettu loppuun ainaisella ratsastuskoulu menetelmällä. Aina kaverin kanssa on myös saatu "vapauksi" päästä lypsämään vuohia tai keräämään kananmunia ja mikäs sen hauskempaa kun päästä tekemään juuri noita asioita mistä nauttii. :)

sup.su@hotmail.com

MYdays

Kesäaika pehmittää aina päätäni sen verran että voisin listata melkein kaikki kesät lempimuistoikseni. Kesäisin on jotenkin vapaaa tunne ja auringonpaiste laittaa hymyilyttämään. Yksi lempparini on kuitenkin kesä -04, jolloin retkeilin vielä vanhasta tottumuksesta vanhempien ja siskojen kanssa kesäreissulla. Meillä oli uusi, ilmastoitu auto, joten kierrettiin tavallista enemmän Suomea majoittuen mökeissä leirintäalueilla. Käytiin näkemässä porojakin. Ja meillä tais olla ensimmäinen digikamerakin, joten sitäkin kuvaamista opeteltiin siinä (- silloin kuvattiin silti vielä aika säästeliäästi kuin filmiaikaan konsanaan). Oli tavattoman mukavaa!
Voisin listata lisää hyviä kesämuistoja, mutta mutta... Tämä nyt ehkä riittänee - jaksaa lukeakin vielä ;)

Zana (Ei varmistettu)

Lueskelin muiden ihanimpia kesämuistoja ja hymyilin monelle. Kauniita sanoja ja hetkiä monilla. Mietin omia kesämuistojani enkä millään keksinyt jotain tiettyä. Sinkkukesistä kaipaan festareita, keikkoja ja kävelyä kotiin lämpimässä kesäaamussa. Ystäväni kanssa tehtyjä lukuisia reissuja Suomessa ja ulkomailla, huolettomina ja joskus täysin suunnittelematta. Ostettiin junalippu toiseen kaupunkiin vailla tietoa yöpaikasta, vailla suunnitelmia. Ihania iltoja terasseilla ja lempeitä kesäsateita, kylmää kuohuviiniä ja pitkiä lämpimiä öitä. Rakkaani kanssa kuljettiin käsi kädessä Vallilassa ja syötiin jäätelöä ja pussailtiin. Sadepäivinä vuokrattiin leffoja ja syötiin säkkikaupalla karkkia. Muistoja miettiessäni ymmärsin, että jokaisessa kesässä ja päivässä on niitä hetkiä, joita kannattaa vaalia ja nauttia pienistäkin asioista. Kaunista kesää siis kaikille!

Zana (Ei varmistettu)

Ja se sähköposti sannajo@sci.fi

pannoj (Ei varmistettu)

Minun paras kesämuisto, mistä saan aina fiilikset on aitassa nukkuminen, kun asuimme vielä maalla. Olen ihan maatilalta kotoisin ja aittaan kuului mukavasti lehmien kalhaus ruohossa sekä rouskutus ja yölintujen äänet. Aitassa oli aina ihanan viileä ja pimeä nukkua! Maatila on myyty enkä sen koomin ole aittaan päässyt nukkumaan, lapsena nukuin siis kaikki kesät aitassa. Voi senkun saisin takaisin!

jonnapen@hotmail.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.