Kärpästen rouva ja melkoset uintitikkarit

Viimehetken lomahankinnat, itselle, miehelle ja lapselle, huomenna Paapan luo kyläilemään, maanantaina tehokas loppurutistus töissä. Sitten se on neljä kirjainta täynnä iloa, l-o-m-a!

_mg_0266.jpg

_mg_0284.jpgHainhammasbikinit eivät olleet vielä saapuneet henkkoihin, joten tyydyin siihen, mikä henkareissa edes vähän miellytti, eripariminttusetti siis Henkasta. Bonuspisteet miespuoliselle myyjälle, jonka iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua kuuntelin sivukorvalla jo miehelle housuja kaivellessani. Kun vielä kassalla huomasin, että omiin nöpsyihini oli merkattu hintalappuun eri koko kuin vaatteeseen, herrasmiehenä hän kipaisi minulle uudet pikkarit toiselta puolelta liikettä. Pikkuruiset mintunvihreät kalsongit kädessä juokseva parimetrinen kaveri oli aika hihityttävä näky, olin ehdottomasti tyytyväinen palveluun :). Kuvassa alla olevaan Vilan puuvillatunikaan olen muuten tosi tyytyväinen, kaftaanityyppinen pukine oli haussa, ja otin normaalia pari kokoa reilumman tunikan, ja avot, siinä se.

Aurinkolasit hain Silmäsairaalasta laserleikkauksen yhteydessä saadulla satasen lahjakortilla; D&G:n kärpästen rouva-laseille jäi  hintaa 37€, mikä on mielestäni erittäin kelvollinen kustannus kunnon laseille. Mustat olivat haussa, mutta ihastelemani Chanelit olivat vain kertakaikkiaan yli budjetin, ja Wayfarereista oli vain mattamusta malli jäljellä, joten nämä saivat ruskean värinsä anteeksi ollessaan muuten tosi kivat, hento aisakin lähtee just siitä mistä pitää.

PS. otsikkoon selvennys: tyttäreni ihasteli kuvaa ottaessani bikineiden kultapallukoita ja tuumi että ”melkoset uintitikkarit on siinä”. Tikkarit=pikkarit.

Kommentit (4)
  1. Rentouttavaa ja aurinkoista lomaa! 🙂

  2. Oo, lämpöä ja aurinkoa koko lomaksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *