Kevätpopot lapselle

Lilou's Crush

Kääks, kevät tuli, ja lapsella on vain talvigoret ja rakkoja nilkkoihin aiheuttavat Vansit. Lähdimme touhutennareiden metsästykseen mummulareissulla Lahdessa, ja tutkimme koko kaupungin kenkävalikoimat. Mielessä siintelivät joka paikassa (K-Kenkä, CM, Prisma, Sokos) alennuksessa olleet Vikingin kahden tarran lenkkarit, mutta koko 26 oli kaikkialta finito. Netissä hintaa oli liki 70€, joka on ehdottomasti liikaa. Helsingissä sama vesiperä. Kolmet kengät raahasin sovitettavaksi kotiin, ja tulos oli yhdet aivan liian leveät, yhdet pienet ja yhdet ihan liian isot. Kuinkas ny onnistuki.

Poimin kuitenkin muutamia vaihtoehtoja verkkokaupoista ostoskoiin odottelemaan (Ellos, Barnskospecialisten). Ehtoina oli tarrat (helpottaa päiväkodin tätien ja setien elämää), ei keinonahkaa, ja mikäs muu, kuin tybykän tykkäämä väri. Mutta ei nekään nyt oikein nappaa.

Kesän jenkkireissulla täytynee täyttää puoli matkalaukkua pikku-Nikeillä ja Adidaksilla, sillä tennarit ovat tuossa lenkkareiden luvatussa maassa puoli-ilmaisia Eurooppaan verrattuna. Mallejakin löytyy niin, että pää menee ihan pyörälle.

Kommentit

MustHave

Voi miten vanssit aiheutti sellasia rakkoja? Oisin ehdottanut punavuorenpeikosta vanssi alea, mutta ehkei sitten tähän tilanteeseen auta :D

MustHave

Ps. Tarrakengistä voisi ehkä mennä Superga:n tennarit Stockmann myy ainakin niitä eikä hinta ollut kovin paha. Stokkalla oli vähän tyttömäisempiä värejä mutta näyttävät suunnilleen tältä:

http://www.superga-usa.com/superga-2750-jv-classic/243272/521401

Myös ilman tarroja helposti jalkaan voisi sujahtaa nämä

Converset

http://www.brandos.fi/converse/small-star-simple-slip-y22423-21-26-varsity-red/a27330

tai

Chipiesit

http://www.pikkujalat.fi/product_details.php?p=524

Mutta tuo hintajuttu on kyllä täällä surullista, melkein aina vähintään 50€ on hinta per kenkä pari :(

Stokkalla tais ollu myös tota chipiesiä tai ainakin jotain ihan saman näköistä ja TUOKSUISTA! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä löysin Stadiumista tytölle Niken musta-valko-pinkit tarralenkkarit. Nahkaa. Hinta 24 euroa tai jotain sinnepäin.

MJ

Hertta
Lilou's Crush

MustHave, kiitos tosi paljon vinkeistä! Ja olet ihan oikeassa noissa hinta-asioissa. Pöh

 

MJ, et_usko_mitkä_tuossa_nenänedessä pönöttää. Just samat :D Meille jää ne tai Addun vähän kapoisemmat tarralenkkarit. Oli tosi hyvä valikoima verrattuna moneen muuhun paikkaan, eli kiitos vinkistä näin jälkikäteenkin, siitä on varmasti muillekin hyötyä!

MustHave

pps. lupaan jatkossa hillitä copypaste innostustani!

 

Hertta
Lilou's Crush

MustHave, höpöhöpö, anna palaa vaan! Ja kuviakin saa tuutata torven täydeltä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.