Kevättä puserossa

Lilou's Crush

<a href="//www.lily.fi/%3Ca%20href%3D"http://www.bloglovin.com/blog/2273767/lily?claim=3wknsc2t4rn">http://www.bloglovin.com/blog/2273767/lily?claim=3wknsc2t4rn">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Äkkäsin juuri, että yksi ainoa vaatekappale ratkaisee  kertaheitolla koko kevätgarderobi-dilemman. Siis sen, että kaapissa on vain tummia sävyjä, tuhteja materiaaleja ja pitkiä puntteja, vaikka valoisa aika on jo ihan nurkan takana. Kuka nyt silloin synkistellä haluaisi?

Tuo vaate on kuulkaas silkkipusero.  Silkkipusero nudessa sävyssä. Yksinkertainen silkkipusero, joka sopii pidettäväksi niin lökäreiden (joita raappahousuiksi rakas ystäväni nimittelee) kuin skarpimpien tummien flare-farkkujen seurassa. Korot se kaverikseen kyllä mieluusti ottaa.

Minä tykkään kovasti keskimmäisestä Equipmentin versiosta -mietin paraikaa syitä, miksi sitä ei kannattaisi hankkia. Tähän saakka olen päässyt lukuun... no, nolla :)

Puserot: 1. Whistles  2. Equipment 3. Zara

 

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu)

Ihanaa, tervetuloa Lilyyn, Lilou-Hertta! Löysin oman unelmien silkkipaitani Gaudeten alesta - makes me very happy :)

vince_paita.jpg

Hertta
Lilou's Crush

Ihka ensimmäinen kommentti! Voi! Juhlavaa! Ja voi vitsiläinen, kyllä tuosta löydöstä on syytäkin olla iloinen :)

Jenni (Ei varmistettu)

Joo tää on niin jännää... Kohta kommentteja varmaan alkaa ropista :) Ihana postaus sun vanhassa blogissa! Pusero taitaa muuten olla Vincen - mulla on pari muutakin saman sarjan yläosaa, tykkäilen.

iduska (Ei varmistettu)

Onnea uuteen osoitteeseen, banneri on aivan ihana! Hyvin pääsin perille, nyt kun saan blogin vielä lukulistalle niin olen tyytyväinen.

Pahimpaan silkkipaitahätään vinkiksi että Nellyn loppualesta löytyy Vero Modan versiota valkoisena ja nudena 9,90€. Ei ehkä ihan ihan sieltä ikuisuusosastolta laadun suhteen, en tiedä... mutta 100% silkkiä kuitenkin. Ja oli ihana päällä :)

suvi m (Ei varmistettu)

Oi, nyt sinä olet täällä! Ja niin hieno uusi bannerikin!

Onnea uuteen "kotiin". :)

Hertta
Lilou's Crush

Jenni, sas muuta! Ja Vince on mullekin tuttu, oikein kiva, oikein kiva!

 

iduska, heippatihei :) Voi vitsi minkä vinkin laitoitkin, heti menen kipinkapin vilkuilemaan! Ja kiitos kovasti bannerin kehuista, aitoa Granroth&Granroth-tuotantoa :D Synnytysprosessi oli pitkä ja tuskainen, vaikka lopputulos sitten liki itsestäänselvä!

suvi m, Heippa ihanainen! Kiitos kovasti -bannerin suhteen se normaali peli, että nainen ideoi ja mies toteuttaa, eiks je -Paitsi että teillä sinä (ainakin siis sinä) olet kyllä multitalentti!

Kaitaliina (Ei varmistettu)

Jännää ja kivaa! Sun pitää sitten tehdä sellainen esittelypostaus, että miten täällä kuuluu "kulkea" ja että missä on mitäkin. : )Eli onko sinun blogisi tässä osoitteessa alkaen nyt vain vasta ystävänpäivänä? Mitä ystävänpäivänä tapahtuu? Mä putosin kärryiltä. : ) Niin, ja aivan ihana uusi banneri!

Mizumi (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Onnea uuteen "kotiin"! Banneri on aivan huippu, rento ja kaunis!

Tarzan (Ei varmistettu)

Hejsan! Sulle löytyis ajastettu tunnustus huomenissa blogistani - on parempi olla näin aikasein liikkeellä, kun muuten se unohtuu tämäkin! ;)

http://rideroftherainbow.blogspot.com/

Heinis (Ei varmistettu)

Banneria kehaisen minäkin, tosi kiva! :) ja onnea uuteen blogikotiin.

Hups ja häh!?

Onnea onnea onnea! Hyvältä näyttää niin paidat, banneri kuin suloisa emäntäkin. Mukana tullaan kun kerran koukussa ollaan. :)

Lähdenpä tästä Lilyyn seikkailemaan!

Little Skipper (Ei varmistettu)

Terveisiä uuteen blogikotiisi! Ekaksi tuli ahdistus että eikö Lilyn blogeja saa Google Readeriin, mutta kyllähän ne saakin. Mahtavaa!

iduska (Ei varmistettu)

Tuli tässä vielä mieleen että olisi toki ollut kohteliasta laittaa suora linkki siihen paitaan ettei tarvitse koko Nellyn alea myllätä :) Eli http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vero-moda-631/silky-3-4-tunic-631...

MaijuK (Ei varmistettu)

Ihana tuo Equipmentin paita! Löytyykö se jostain nettikaupasta?

Hertta
Lilou's Crush

Kaitaliina, juu, kartta ja mehupullo mukaan ja opastetulle kierrokselle (kartta siksi, että opaskin on vielä pikkiriikkisen pihalla :) Ja täällä ollaan siis tästä etiäpäin, päivitin juuri blogilistankin, ja kylläpä kävi helposti tällä kertaa. Ja kiitos kovasti, banskusta tuli kiva minustakin! (haha, hyvä sanoa kun itte tekee!)

Mizumi, heiheihei, kiva kun pysyit perässä näissä huimissa muuttokäänteissä! Toivottavasti voit yhtä hyvin kuin silloin kun pääsin eloasi jakamaan blogin kautta :) Ja vitsi, onpas kiva kun banneri saa noin ihania kehuja!

Tarzan, no NYT mä meen sinne sitten. Sisälukutaidoton selasi siellä eilen vaikka kuinka, vaikka tuossahan se seisoo, että huomenna, eli tänään luvassa jotain jännää!

 

 

 

 

Hertta
Lilou's Crush

Heinis, kiitos&kiitos. Ja kiitos :)

 

Saana, kiitos murunen :) Tervetuloa ja tervemenoa seikkailulle, voin kertoa, että aikaa saa kulumaan mielin määrin täällä Lilylandiassa, pitää laittaa muistutus että tajuaa lopettaa ajoissa!

 

Little Skipper, heippahei ja tervetuloa! Hyvä kun riiderit toimii, en ollut ihan varma vielä eilen!

 

Iduska, voi kiitos, miten huomaavaista! Eilen olin nimittäin tosiaan sukeltamassa tuonne Nellyyn, mutta sitten tajusin, että en millään ennätä soutaa alepaitoja läpi ennenkuin on nukkuaika!

 

MaijuK, juu, löytyy tosiaan, olisipas pitänyt laittaa osoitteita! Mutta erilaisia versioita löytyy ainakin Shopbopista ja My Theresasta, myös Net A Porterista on löytynyt. Euroopassa ihan jumalattoman hintaisia ovat kyllä. Phuh.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.