Kevyt tukka kiva tukka

Lilou's Crush

Kävin perjantaina kampaajalla. Tykkään lopputuloksesta ihan hurjasti!

En ole radikaalien muutosten ystävä, kun ne koskevat hiuksiani,  joten paluu vähän lyhyempään ja kevennettyyn malliinkin tuntuu ihan riittävältä kevätuudistukselta. Ostin lisäksi kevyen hopeasävytteen taittamaan vähän terää omasta punapigmentistä, kun kampaajan laittama sävy haihtuu pois pikkuhiljaa käyntikertojen välillä.

 

Aurinkoiset sunnuntaiterkut Lahdesta, ollaan laiskanpulskeita tänään.

Kommentit

Kutrin sivu

Hyvältä näyttää, mutta niinhän sä aina näytät. Kiitos muuten ihan järjettömästi edellisen postauksen brittilä-Amazonin ilmaistoimitusvinkistä! Mä en ollut tuota tiennytkään (yleensäkin asioin useammin jenkkien Amazonissa) ja heti oli sännättävä tekemään kirjatilausta! Kuusi kirjaa klikkailin ostoskoriin naurettavan halpaan 35 euron hintaan. Voi veljet!

Hertta
Lilou's Crush

Kutri, hih, kiitos kovasti :) Ja ole hyvä, itselleni tuosta tuli jokin aika sitten meili tilausvahvistuksen yhteydessä, ja sehän ilahdutti! -Usein postikulut oli suuremmat kuin kirjalasku itsessään. Nyt alkoi heti kiinnostamaan, että mitä kaikkea oikein sieltä löysitkään :)

Choco
We're getting married!

Hei ihanat hiukset!

Kuulutko niihin naisiin, jotka kuuliaisesti föönaavat hiuksensa päivittäin tai laittavat ne jotenkin?

Itse omistin ennen melkein vyötärölle ulottuvan, ihanan tukan, mutta menin kekkura vetäisemään sen kokeilumielessä polkaksi ennen joulua. Ja tietenkin juuri ennen kosintaa, joten nyt on kova kasvatusprosessi käynnissä ennen häitä. 

En ole koskaan oikein jaksanut aamulla panostaa hiuksiin, vaan haluan päästä helpolla. Siksi kysäisen :).

Ja helpon + nätin tukan vinkkiä otetaan mielellään vastaan :).

Hertta
Lilou's Crush

Choco, hihi, voi apua, en tosiaankaan: piti oikein siksikin ikuistaa tuo ihana tukka. Itselläni helpottaa laittamista tuo luonnonkihara, joka näyttää ihan kivalta luonnontilassaan, vähän kostutan vain jotta kiharat eivät ole pörrössä vaan enemmän sellaiset "beachlaineet". Tosin silloin tällöin tukka myös muistuttaa samasta syystä yliajettua mäyrää, ja mikään keino ei tepsi siistimiseen, paitsi tiukka ponnari ja pullo lakkaa.

Oi vitsi, onpas sulla nyt urakka -mutta toisaalta tiedät sitten polkkafiiliksenkin, ja sehän se vasta kepeä onkin. Ja jos tukka ei kauhiasti ennätä kasvaa, voithan aina laittaa hyvälaatuiset pidennykset -ja ottaa ne pian pois, jos tukan kuluminen pelottaa? Toki tämä on hintava vaihtoehto, mutta jos se yhtään auttaisi pitkän tukan himoon?

 

Minusta ihan oikeasti käyttökelpoisin tukkamalli on sellainen, jossa etuosa on reilusti lyhyempi kuin takaosa (vielä rohkeamminkin kuin omassa mallissani) sieltä voi sitten kaivella sopivasti suikaleita kehystämään kasvoja ponnarikampauksessa ja toisaalta taivutella suuntaan ja toiseen auki ollessa, ja jakauksen paikkaa voi pitää keskellä tai kummalla tahansa sivulla, ja aina on uudennäköinen. Kaikki tietty lähtee terveestä, hyväkuntoisesta hiuksesta.

(Ei varmistettu)

Ihanan kepeä! Mikä mahtaa olla ihan oma värisi? itse etsin parhaillaan sitä täydellistä vaalean sävyä - luonnollista ja aika viileää.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, oma värini on vaalea maantienharmaa -siis mikä tuolla noiden vaaleiden raitojen välissä kurkistelee ja tyvessä pilkistää tuossa kuvassa. Vaaleat raidat kun kellastuvat itselläni aika nopsasti, niiden päälle kampaajani laittaa kuulemma Goldwellin hopeavaahtosävyn (juoksen kurkkaamaan mikä se nyt olikaan...10V, violet blonde). Toimisikohan sinullakin niin?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.