Mielessä

Lilou's Crush

Tasan viikon päästä on matkakuume varmasti korkeimmillaan -taksi tilataan tiistaiaamuksi kello 4.20 tuohon kadulle odottamaan. Huh mikä aika aamuntorkulle. Ja kakskertaahuhhuh, miten ihmeessä saan unenlämpimän tyttösen taksin takapenkille ilman kolmatta maailmansotaa siitä, että muumipeitto ja -tyyny on ehdottomasti otettava myös mukaan.

Jos muuten ihan totta puhutaan, nuo kuvan jutut olisi kiva olla päällimmäisenä mielessä (etenkin aika kivat ja edukkaat Henkkamaukan torahammasbikinit), mutta tosiasiassa siellä kelluu ihanan työkaverin tämänpäiväiset läksiäiset,  flunssanloppua, iso pino työjuttuja, arkiruokareseptejä, postissa odottavia noudettavia paketteja, hartiasärky ja äkillinen piirtämisinspiraatio. Aikeissa oli ennättää ostaa biksut (edelliset on raskauden ajalta, ja kaliiberi on totaalisen toinen tätänykyä) ja muutama muu reissujuttu, mutta taitaapa ajaa arki sen homman ohitse.

Viimeisenä yönä ennen lähtöä varmasti pakkaillaan ja sitten vielä koneessakin stressaan, että tuliko se kaffinkeitin sitten varmasti pois päältä ja out-of-officeviesti laitettua ja asunnonvahdille kaikki oleellinen varmasti kerrottua.

Että höpötihöpöti tänään näinkin maailmaa mullistavista aiheista :) Nyt suuntaan hotellivalikoiman pariin, tuli viimehetken inspis tehdä pikku muutoksia matkasuunnitelmiin!

Kommentit

(Ei varmistettu)

Tittidii Lilou! Täällä on melko samanlaiset tunnelmat. Bikinit ostettu ja vatsalääkkeet kaivettu esiin alakaapista. Otettiin nimittäin kertaheitolla kahden vkon äkkilähtö Thaimaiseen. Pomo sanoi onneksi YES, niin mitäs tässä ihmettelemään. Me lähtetään jo sunnuntaina! Vähän paniikkia aiheuttaa tälläiselle suunnitelmalliselle ihmiselle nopeat tuulet.... huh!

L/Kimpassa

(Ei varmistettu)

Tittidii Lilou! Täällä on melko samanlaiset tunnelmat. Bikinit ostettu ja vatsalääkkeet kaivettu esiin alakaapista. Otettiin nimittäin kertaheitolla kahden vkon äkkilähtö Thaimaiseen. Pomo sanoi onneksi YES, niin mitäs tässä ihmettelemään. Me lähtetään jo sunnuntaina! Vähän paniikkia aiheuttaa tälläiselle hitaammaalle ihmiselle nopeat tuulet.... huh!

L/Kimpassa

Hertta
Lilou's Crush

ääääääks Lili, MAHTAVAA! Kaks viikkoa, ehkä pökrään, ihanaa! Muista maitohappobakteerit, ny ihan heti huomenna ostat ja aloitat kans. Upeeta lomaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipas sattuma. Dub-dub-dub viikon päästä, ehkä jopa samalla koneella.
Leppoista ja kuumaa (ootko kattonut säätietoja!) lomaa niin teille kuin meille :)

Hertta
Lilou's Crush

Olen katsonut, jeejee :) Ja hei kuules, jos bongailet meidän porukan kentältä (minä en sinua taida arvata etsiskellä;) niin tule ihmeessä sanomaan heipat! Mihin hotelliin muuten olette menossa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei vaan hei taas, sama tyyppi täällä.

Me jatketaankin vielä dubaista vähän kauemmas, Ras Al Khaimahiin. Hotelli on Al hamra fort hotel & beach resort. Helppohan sieltäkin on sukkuloida Dubaihin, ainakin nyt Dubai mall:iin jos ei muualle :)

Tarkoitus oli ensin lähteä Egyptiin, kun Dubain matkat oli loppuunmyyty. Sattuneista syistä Egypti peruuntui ja onnen kantamoisena Dubain matkoja tuli lisää myyntiin. Finnmatkojen kautta mennään myös, AirFinlandilla.

Niin jo menottaa!

-Riikka-

Tara Hound (Ei varmistettu)

Apua, miten ei lomafiilikset tarttuis tuosta kyhäämästäsi kuvasta! Määkin tahdon Nemo-renkaan, voisin harkita uimakyvyn poisoppimisen sen tähden :D Ja nuo biksut vaikutti aika perusmustille, kunnes bongasin itsekin tuon torahampaan, erittäin kähee :)
Mihinkäs olette menossa, vai kerrotko edes?
Ja aiemmalle vierailijalle: eikös Thaimaassa ole pahasti sadellut nyt viime viikkoina?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hui! Tällä hetkellä jäisi arabimaat kyllä väliin, omat pääsiäsen matkasuunnitelmat muuttui jo Egyptin ja Tunisian tapahtumien sekä työn puolesta valitettavasti saatavan turvallisuuspoliittisen tiedon vuoksi, toivottavasti Dubaissa säilyy rauha maassa...

Hertta
Lilou's Crush

Riikka, no jopas teidän reissua heiteltiin, kiva kun löytyi uusi! Toivottavasti ei tule vastaavanlaista juttua tänne UAE-reisulle.

 

Tara, juu, voisihan tuota kokeilla ehkä suihkussa kellutellessa ;)  Ollaan menossa Dubaihin, jos tilanne sillä suunnalla ei yhtään huonone.

 

Vierailija, olen käynyt lukemassa ulkoministeriön matkustustiedotteita, ja niitä seurailen -kieltämättä jos tuosta yhtään tilanne muuttuu jännittyneemmäksi, niin sitten otetaan takapakkia. Muihin alueen kohteisiin kuin rauallisiin emiraatteihin ei tulisi mieleenkään nyt matkata.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kannattaa katsoa Ulkolinjan dokkari, joka tuli toissa keskiviikkona TV1:ltä.
http://areena.yle.fi/video/1300310514632

Ja miettiä minkälaista yhteiskuntaa tuli tuettua turismilla.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, kiitos kommentistasi. Linkkiäsi en saanut toimimaan, mutta voinen arvata sen sisällön. maailmassa on monta asiaa, joita en allekirjoita. Kyseisen yhteiskunnan asukkaat ovat kuitenkin ihmisiä kuten sinä ja minäkin, ja myös aivan tavalliset mattimeikäläiset saavat elantonsa turismista. En kuitenkaan tunne asiaa riittävästi jatkaakseni tällä hetkellä rakentavaa keskustelua aiheesta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.