Niin paisuu istumatyöläinen

Lilou's Crush

Kiireinen työ, ikuisuuden kestänyt influenssa jälkitauteineen ja ohjelmantäyteiset illat -siinä yhdistelmä, joka näyttää paisuttavan paatuneintakin luuviulua sen verran, että tummansiniset työfarmarit alkaa uhkaavasti tiukentua rangan ympärillä.

Vatsan alueen verenkierron elvyttämiseksi lienee siis aiheellista ostaa isommat toimistohousut.  Mitäs tuumaatte näistä:

Klikkasin nimittäin J Brandin Bardotit kuriirin kyytiin Outnetista aika säädylliseen 75 euron hintaan (säädyllisen verrattuna putiikin ilmoittamaan 272€:n normaalihintalappuun).

 

PS. Kaverit, Outnetillä on 2vee synttärit, ja postilaatikkooni sujahti alekoodi 2ndbday20, jolla saat vielä -20% hinnoista pois.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Suorastaan virkistävää ajattelua se, että kun hoikka tyttö vähän pulskistuu, ei aletakaan nälkäkuurille vaan ostetaan isommat housut! Ihanaa!

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, haha, joo, musta ei ole laihistelijaksi. Kaapista löytyy pöksyjä neljässä eri tuumakoossa -luonnon kiertokulku se on massallakin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi housut on kyllä tosi kivan näköset, eikä ole kyllä hinnalla pilatut Outnetissä! Harmillisesti itselleni ei oikei istu noin korkeavyötäröiset housut, muuten olisin myös mennyt apajille :D

Hertta
Lilou's Crush

Minä en oikein tiedä, istuuko vaiko ei, elän toivossa ;) Yhdet hyvät on, aika monet muut on sovituskopissa kyllä kinnanneet. Täytyy sitten raportoida miten nyt kävi ;)

MustHave

Kivan näköiset farkut, tollaset perus jotka on aina tarpeen :) 

Ja jos yhtään lämmittää niin paisuu se seisomatyöläinenkin, housut eivät meinaa illan päätteksi lähteä irti jaloista! Niin on jalat välillä paisuksissa. Koomista se kylläkin on kun farkut ovat lyhtypylvään paksuisiin kinttuihin juuttuneet :D

Hertta
Lilou's Crush

MustHave, ai että, voin tuon kuvitella pitkän seisoskelun jälkeen! Rupesi heti oikein pohkeita pakottamaan. Ja just tosiaan sellaisia siistejä peruspöksyjä kaipasin, joista ei takapuoli vilku kumartuessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos koodista :) Bongasin ihanan Wangin Brendan harmaana. Ihanat byysat! Aurinkista Pääsiäistä sulle!

Kommentoi