Päivänasuhuttupuuro

Lilou's Crush

Huomio: seuraavien rivien negailu käsittelee ainoastaan pimeää iltaa. Ja kurkun kaktusta. Muuten oli Ihan Kiva Päivä.

Pöh näille pimeille illoille ja heikkotehoisille valaisimille. Ja vähän ehkä pöhpöh myös tälle ilmeisen osaamattomalle kameran säätäjälle. Päivänasukuvien ottamiseen tuhlattu energia tuntuu menevän harakoille, kun tuloksena on tällaista kelvotonta huttukuvalaatua.

Senkin uhalla silti julkaisen tämän, sillä tattadadaa, siirryin myös omassa pukeutumisessani kevääseen! Siis tarkoittaa itselläni siirtymistä vaaleampaan yläosaan. Tein juuri sellaista pientä taustatyötä seuraavaa postausta varten -siitä selvisi aika hyvin, millä värisarjalla on talvi tullut tallustettua! 

Kuvassa pöksyt J Brand, silkkipusero Zara. Ja oli kengätkin, mutta ne jäi töihin, kun talsin kotiin loskan läpi kumppareissa. Sukat puolestaan jäi niihin kumpsuttimiin.

PS. Kurkkuun on muuttanut kaktus ja toinen nenä on ihan tukossa. Eikaivaantaas...

 

Kommentit

Laura Pollari
Laura de Lille

Hyvältä näyttää! Ja mahtava hymy :)

Hymyjä ja haukotuksia

Minullakin alkavat ajatukset olla keväässä, mutta vielä se ei ole siirtynyt pukeutumiseen. Samaa lähes pelkkää mustaa päällä kaikki päivät. Ehkä vähitellen valoistuvat päivät helpottavat kuvaamista ja piristävät pukeutumista.

Hertta
Lilou's Crush

Laura, kiitos kovasti ;)

Tiina, minä aloitin tällä lailla vähän varovasti. Ja jatkoin tällä "kevätteemalla" tänäänkin, vaikka pakkasta näytti olevan taas se miinus kymppi. Huh! Villatakki vain päälle, niin ollaan sellaisessa puolikevätmoodissa ;)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Aivan ihana silkkipaita! Pidän niin peukkuja, ettei flunssa (okei, vähän vähättele termi) taas  iske!

Hertta
Lilou's Crush

Jenna kiitos kiitos nuppunen :)

Hups ja häh!?

Täälläkin kurkkukaktukset kaikilla. Plööh. Kaunis oot, kuten aina ja paitakin tosi pop! Peukkuja terveydelle!

Hertta
Lilou's Crush

Saana, oh noes! Täälläpäässä kärsitään ihmeellisestä ilmiöstä nimeltä alilämpö -kaikki mittarit näyttää 35,5 ja olo on kuitenkin kuin kuumeessa! What*? Mutta kiitos, paita oli taas tänään päällä, se on hassu kun "solahtaa" päälle ja sen jälkeen sitä ei muista. Toivottavasti en joskus unohda pukea sitä ;)

Pee (Ei varmistettu)

Onpas kaunis paita, olisikohan niitä vielä mahdollisesti Zarassa? Just tollaista on ollut hakusessa..

Hertta
Lilou's Crush

Pee, on ihan varmasti, sillä ostin sen vasta tällä viikolla! Kokoja oli vähän naftisti, mutta jälkeen jäi ainakin yksi xs, s ja l! Ostin sen Alexin Zarasta. Ja täytyy muuten kehua, paita on päällä käsittämättömän hyvän tuntuinen; sovitin ensin jotakin polyesteripaitaa, joka oli tosi nätti, mutta hitsin sähköinen -sitten koetin tätä, ja ostopäätös oli sinetöity ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.