Se täydellinen työkassi

papiera4_236701dbc0k4130key_fbis.jpg Nirsona laukkuihmisenä en vielä yli kolmekymppisenäkään ole löytänyt kivaa, reilunkokoista työkassia. -Tällä hetkellä all-around-laukkunani on Alexa, johon olenkin ollut hurjan tyytyväinen, ainoastaan silloin tällöin huomaan, että aanelkkujen olisi kiva mahtua taittamatta laukkuun.

Mutta nyt tömäsin varsin vakavasti otettavaan ehdokkaaseen: Balenciagan Ligne Papier A4 on just tarpeeksi simppeli, ja väriltään se toivomani, eli tummansininen. Tuo avaintasseli ei (onneksi 😉 kuulu vakiovarusteena mukaan, ja peilinkin saa sujautettua laukun sisään, eli minimalisti minussa huokaisee ihastuksesta.

Sitten vain säästämään. Onhan tässä työvuosia vielä jäljellä reilut kolmekymmentä vuotta.

Kommentit (4)
  1. Nina, Ai hurja sentäs, mutta tosikassi on tehty kestämään 😉 Mutta juu, ei, anna rouvalle tosiaan leppoisat eläkepäivät. Minä en kanna juurikaan työkonetta kotiin mukana, on kotona oma, jolla pääsen webmailiin ja sitten tikulla loput jos tarvetta tulee, ei kestä ihminen sekä läppärin että lapsen kantamista aamuin illoin 😉 Ennenvanhaan sitä tuli kyllä tehtyä liki joka päivä. Töissä on palaverireissuja varten sitten ikivanha Zaran kassi, jossa kanniskelen konetta tarvittaessa. Kuulemma Bayswater on hyväksi havaittu läppärilaukkunakin 😉

  2. Mulla ei ole läppärilaukkua ja kun jouduin viime viikolla nappaamaan koneen mukaan reissun päälle tungin sen hädissäni vintage-Chaneliini. Sinne mahtuisi kaksikin läppäriä mutta hitto, en voinut kiduttaa arvokasta vanhaa rouvaa niin ala-arvoisella tavalla kuin läppärilaukkuna. 🙂  Tarvitsen siis minäkin suuremman laukun tuohon tarkoitukseen.

     

    Kuvan Balenciagaan ei kyllä kestäisi läppärin painoa, niin on hentoiset nuo sangat. Tuolla ei varmaan (nimensä mukaan) voi oikeasti kantaa muuta kuin paperia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *