Silitysrauta-apua?

img_9147.jpg

Kaverit! Sain aikanaan niin hienoa apua imurin hankintaan, että nyt tämän seuraavan talouskonehankinnan ollessa kyseessä tiedustelen taas ammattilaisapua 😉 -Nappasin silloin hyvästä Sokoksen tarjouksesta Dysonin, joka on tehnyt selvää jälkeä villakoirista siitä saakka.

Eli hakusassa olisi siis silitysrauta, joka kestäisi sitten sen seuraavat 10 vuotta, jonka vanha on kiltisti palvellut (tarkalleen vuosia on mittarissa vekottimella itseasiassa 14! Sain sen muuttaessani pois kotoa).

Tarpeen olisi suht kepeä rauta hyvällä höyrypuskulla ja riittävän pitkällä johdolla. Kalkinpoistot sun muut herkut tietysti kelpaa myös. Mitään sellaista avaruusaseman näköistä silitysyksikköä en kuitenkaan haluaisi, vaan vekottimen pitäisi mahtua hyvin myös kaapissa säilytettäväksi. Ja hintaakaan ei saisi olla ihan hirveästi, haarukka näyttää olevan käsittämättömän laaja suht yksinkertaiselle vekottimelle.

Lisäksi minua hermoheikkoa helpottaisi kovasti automaattinen virran pois kytkentä, jos rauta on ollut X minuuttia käyttämättä. Sellaisestakin ihmeestä olen nimittäin kuullut.

Kuinka paljon ja tarkasti muuten silitätte? Itse olin ennen äiti-vaihetta himosilittäjä, en nyt sentään kalsareita silittänyt, mutta aikalailla kaiken päälle tulevan. Nyt silittelen paitapuserot ja selkeästi ryppyiset vaatteet,  esmes farkuille rautaa näytän tosi harvoin, trikoille en juuri koskaan, ellei paidan tila sitä erityisesti edellytä.

Kommentit (11)
 1. Himosilittäjä myöskin
  12.5.2011, 14:32

  Ei ole lapsia eli voi olla kun niitä tulee niin silitys loppuu. 😀 Kahden ihmisen vaatteisiin aika nyt jotenkin vielä riittää.
  Ihmiset usein ihmettelee miksi silitän kaikki vaatteet, koska aika harvat tekee niin. Kummasti siihen kun on tottunut niin sen tekee joka kerta. 😀

 2. Himosilittäjä (myöskin), onko sinulla lapsia? Itselläni silitysinto tyssähti ajanpuutteeseen, kiva niitä olisi vieläkin silkosileitä päälle laittaa, mutta piru vie kun pitää ehtiä käydä suihkussa ja siivotakin joskus 😉  Olen kyllä kuullut äiti-ihmisistä, jotka edelleen ennättävät silittämään, itse olen liian epäorganisoitunut ajankäyttöni kanssa 🙂

   

  Ryppy-Riitta, hihii, höpsistä -kukaan ei takuulla pane edes merkille, onko vaatteet silitetty vai ei (siis just farkut sun muut). Minusta noita ei ole edes tarkoitettu silitettäväksi, mulle jäi vain piintynyt tapa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *