Silkkipaitavinkki!

Lilou's Crush

Suomen Silkkipaitayhdistys saisi minusta oivan jäsenen -kuten ehkä olette huomanneet, tykkään niistä niin kovin. Yksi tuoreista suosikeistani on uposen uusi, ja mikä parhainta, sekä ihana päällä että edukas. H&M:n 100% silkkipusero kustansi nelisenkymppiä, ja pesussa säilyi oivana, joten uskallan lämpimästi suositella.

Tykkään muuten itse pukea noita rouvaskaisempia paitoja mahdollisimman rentoihin alaosiin, kuten vaikka pillicargoihin tai astetta rennompiin farkkuihin. Ei tule liian fiini fiilis vaan just hyvä ja kotoisa.

Ihanaista ja silkinsileää viikonloppua, kamut :)

Kommentit

Oona (Ei varmistettu)

Ihana! Toivotaan että tänne syrjäkaupungin h&m:llekkin tulee noita myös!

Hertta
Lilou's Crush

Oona, minusta tuo on ihan sitä perusmallistoa, eli toiveita on varmasti :)

Malia (Ei varmistettu)

Ekanakin tervetuloa takaisin kotimaan kamaralle :) ja toiseksi aivan ihana asu, simppeli, mutta just täydellinen. Täytyypä käydä hypistelemässä tuota silkkipaitista HM:ssä.

Hertta
Lilou's Crush

Malia, kiitos ihanainen :) Ja suosittelen, ei ihan niin reilu malli kuin esmes Equipmentit, eikä toki niin viimeistelty kuin Filippa, mutta arkeen vähän säihkettä edukkaasti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tervetuloa takaisin! Tykkkään omasta silkkipaidastan kovini (Nellyn täyspaskaa laatua lukuunottamatta, repeää varmaan jo seuraavalla käyttökerralla lopullisesti, yhyy..), mutta ongelmaksi on muodostunut silitys :) Saisinko jotain vinkkejä miten silkkipaidan saa pysymään siistinä :)?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Ouh, silitys onkin kyllä horrorhommaa. Oma tapani on ripustaa paita suoraan koneesta hyvälle henkarille (riittävän leveä"harteiselle" eli ei siis kapealle esim. metallihenkarille) ja jo siinä vähän oikoa. Tekee silittämisestä edes vähän helpompaa. Oma rautani on jo valitettavasti kohta tiensä päässä, ja tiputtelee vesipiskoja ympäriinsä, joten yhdyn siinä suhteessa täysin probleemiisi. Ja muuten, oma pitkäaikainen suosikkini Zarasta on revennyt jo neljästä eri saumanpaikasta! Jos se ei olisi niin kauniin värinen, olisin sen heivannut jo raivospäissäni roskikseen!

Nanuska (Ei varmistettu)

Ihana paita! Saanko kysyä mistä liikkeestä ostit ja minkä niminen tuo on? Kävin jo Tampereen päämyymälässä kyselemässä mutta eipä heillä tuota myyjien mukaan ollut :(

Hertta
Lilou's Crush

Nanuska, ostin omani Dubaista -siellä oli jo muitakin tuotteita, joita suomeen ei vielä ole tullut, eli saattaa olla, että tulevat vasta parin viikon sisällä!

Nanuska (Ei varmistettu)

Okei, täytynee pysyä rauhallisena :) Kiitos tiedosta!

angelica james (Ei varmistettu)

Quite an informative article with a beautiful post. But there's one more thing important than beauty and that is safety like saftey guard that is available to buy and order online.
https://www.omegaindl.com/product-category/guard-rail/safety-barriers/

Kommentoi