Skaterdress

Lilou's Crush

Skaterdress eli lyhyt kellohelmamekko on kulkenut viimeisen vuoden verran muiden mekkomittojen rinnalla, mutta jäänyt helman verran maximekon varjoon, kenties haastavan minimittansa vuoksi?

 

 

Ei omaan vaatekaappiini mittansa ja tyttömäisyytensä vuoksi, mutta ovat kyllä varsin suloisia silloin, kun tyyli sopii kantajalleen!

Kommentit

Iisa

Oi, mä olen haaveillut vuosia tuosta AA:n luistelijamekosta. Mutta sen kanssa kävi niinkuin monen muunkin AA:n vaatteen - livenä olikin sitten vähän turhan... uskalias ;)

Hertta
Lilou's Crush

Hei mihin mun kommentti oikein hävisi! olin kirjoittanut, että justiinsa bongasin lookbookista (?) tuon AA:n mekon, ja kun se oli yhdistetty paksuun villikseen ja sukkiksiin, niin ai että oli söötti! Ilman peitteitä kyllä aikas rohkelias ;)

Misty (Ei varmistettu)

Herkullisia =)

Olet muistaakseni tilannut aika usein Asokselta? Miten on noiden postikulujen laita? Tilasin Asokselta, mutta jouduin palauttamaan koko paketin. Saanko myös maksamani palautuspostikulut takaisin? En ole saanut heiltä vielä vastausta meiliini.

Osaatko sanoa miksiköhän blogisi ei päivity Bloggeriini?

Hertta
Lilou's Crush

Misty, juu, olen tilannut tosiaankin -postikuluja ei harmi kyllä saa takaisin, eli ne olin palautuksissa joutunut kärsimään. Kenkien osalta kirpaisi erityisesti, maksoi liki 30€. Ärh! Ja voihan voi, mikähän lienee tuo päivitysongelma -tiedustelen tuolta meidän asiantuntijoilta! -Tyhmä kysymys, mutta oletko muuttanut linkin tänne palstalle? (en ihan hiffaa miten homma toimii, niin aloitan tästä selkeästi typerimmästä päästä ;)

Misty (Ei varmistettu)

No näin kävi mullekin loppuen lopuksi noiden postikulujen kanssa. Hunterin saappaiden kanssa oli sama juttu ja niiden palauttaminen maksoi jotain 35 euroa. Arg!
Joo muutin linkin, mutta Blogger ilmoittaa:
Seurasit tätä URL-osoitetta, mutta emme löytäneet syötettä sille. Tarkista, että URL-osoite on oikea:
http://www.lily.fi/palsta/lilous-crush

Hertta
Lilou's Crush

Misty,  just noin, ihan järkkyjä postikuluja! Kyselin tuosta RSS:stä meidän it-velholta, ja hän kertoin jonkin kyseiseen juttuun liittyvän seikan olevankin jo kunnossa. Sitten toinen oli, että kannattaa käyttää osoitetta, joka löytyy klikkaamalla tuossa oikealla jutun otiskon vieressä olevan valikon "RSS" antamaa osoitetta. Mutta menepä tämä sitten kertomaan kaikille, höh, millähän sen nyt saisi toimimaan! Toivottavasti sulla jo toimii!

Misty (Ei varmistettu)

Arvaas vaan tuliko Huntereista ostokyselyjä sen jälkeen, kun olin palauttanut ne? No tuli tietty. Joku jäi paitsi ihanista kumppareista.
Sain jo Bloggerini toimimaan mieleni mukaan. Kiitos avusta!

Hertta
Lilou's Crush

Aaargghh! voi ei! Ensi kerralla sitten kannattaa tämä pitää mielessä! Itse myin ihanalle pohjanmaalaiselle tyttöselle omat liian isot uggini, ja olin kaupoista tosi iloinen -toivottavasti hänkin. Ja hyvä juttu että blogger toimii, tämä tekniikka on joskus vähän kiperää.

Kommentoi