Suloiset purnukat

Lilou's Crush

Olen vähän hupsuna noihin Benefitin tuotteisiin. Pakkaukset ovat niin kertakaikkisen hyväntuulisia, ja ennenkaikkea merkiltä löytyy useita itselleni loistavasti toimivia tuotteita.

Viimeaikoina en ole juuri käyttänyt meikkipohjaa, lukuunottamatta That Gal-primeriä ja peitevoidetta. Nyt kuitenkin innostuin tilaamaan kaksi uutta juttua, ihan vain kokeilemisen ilosta.

Powderflage on vaalea valopuuteri, jonka luvataan peittävän tummia silmänalusia ja hienoja juonteita. Jos vähääkään toimii, niin hieno juttu, sillä nyt rillittömänä tummat silmänaluset vähän häiritsee minua, toisin kuin silloin, kun olivat voimakkaansävyisten kehysten peittäminä.

Porefessional taas on ehkä vielä vähän hupsumpi tuote, jota olen jonkin aikaa halunnut kokeilla. Oen lukenut tästä melkoisen mainioita arvosteluja: kuulemma tämän avulla saa "airbrushed"-efektin iholle, eli se tasoittaa pintaa ja pieniä virheitä, ja auttaa esimerkiksi peittämään couperosapunotusta hiukkasen, samalla kuin saa ihohuokoset katoamaan. Aika huisia, jos toimii.

Niin, ja hinnat; tilasin Lookfantasticista, ja kustannukset olivat parinkymmenen punnan hujakoilla per tuote. Postikuluja ei päälle tuolloin tullut.

Kommentit

Vierailija sara (Ei varmistettu)

Itsekin olen kuullut kehuja tuosta Porefessional -tuotteesta, mutta en ole malttanut tilata ja kokeilla. Kerrothan miten tuote toimii kunhan pääset sitä testaamaan, olisi kiva kuulla (: Tiedä vaikka itsekin intoutuisin tilamaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Raportoithan sitten että miten hyvin toimi :) Tuo viimeinen tuote kuulostaa erityisen kiinnostavalta.

suvi m
suvi m

Noita minäkin voisin kokeilla! Kiitti vinkistä! :) Kerrohan sitten kuinka hyvin täyttävät lupauksensa...

Saara S.
Saara Sarvas

Benefit <3 Olet oikealla tiellä Herttasein!

Hertta
Lilou's Crush

Sara, edottomasti tulen antamaan raporttia kun olen muutaman kerran testannut :)

 

Vierailija, luvassa on :)

 

suvi m, nämä vaikuttaa kyllä "liian hyvältä ollakseen totta". Mutta ainakin tuo suosikkini That Gal ja Erase paste toimivat just kuten sanottiin, eli toiveet korkealla. Täytyy ihan just kohta tehdä ensi kokeilu :)

 

Saara enks ole, mun purnukkavarasto meikkien osalta alkaa näyttää Benefitin ja Diorin showroomilta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.