Suunta vain alaspäin

Lilou's Crush

Meillä tarvitaan lisää koukkuja. Mies lämpeni ehdotuksistani tälle:

Punainen oli kivoin.

 

Vihreä olisi pirtsakka...

Harmaa tyylikäs...

Musta takuuvarma...

Ja näin näppärästi se taipuu.

 

Punainen se on meille. Vielä kun saisi aikaiseksi hankkia.

 

Kuvat: designhousestockholm.com

Kommentit

iduska (Ei varmistettu)

Nämä näkyy mulla jotenkin ihmeellisesti nämä jutut? Osasta näkyy koko tekstit, osasta pieni pätkä ja sit linkki juttuun ja kommentit siinä alla ja osassa ei kommentteja ollenkaan :) Enkö vain osaa käyttää...?

No mutta, naulakko on hauska...varsinkin tuollaisena jonona alaspäin :)

Hertta
Lilou's Crush

iduska, vika ei ole sinussa vaan tässä sydeemissä; tuo jutun näkyminen pitäisi aina erikseen säädellä tuonne tekstin sekaan, jos siihen haluaa vaikuttaa, ja se on vähän vaikea muistaa -mitenkähän lienee paras, voi kun tietäs! Ehkä laitan aina näkyviin vain pikku pätkän...

satu* (Ei varmistettu)

Jos mahdollista niin olisi kiva jos jutut näkyisivät heti kokonaan. Nyt täytyy lukijan muistaa käydä klikkailemassa heti alkuunsa otsikkoa jotta ei tarvitse skrollailla ylös ja alas ja edestakaisin, ja sen jälkeen jos on vanhempia juttuja lukematta niin taas täytyy mennä taaksepäin ja sen jälkeen muistaa klikkailla jne.

Tosi kiva blogi kyllä on, mutta ei aivan yhtä käyttäjäystävällinen kuin Indien puolella - vielä ainakaan... :)

Hertta
Lilou's Crush

satu, juu, olen ihan samaa mieltä tuosta käyttäjäystävällisyydestä, kiva kun jätit kommenttisi, niin tiedän nyt käydä "kliksauttamassa" tuonne jutun loppuun sen puumerkin, että näkyy sitten kokonaan!  toivotaan, että tähän juttuun tulee muutos, siitä on kyllä keskusteltu kehityksessä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.