Testissä: kotimainen pintamaali

Sain jokin aika sitten Lumenelta kesän tuotteita testiin, ja olen sen jälkeen tarmokkaasti joka päivä meikannut töihin (Leenalle terkkuja, se alkoi sinä päivänä, kun tuumasit, että näytänpä jotenkin oudon hehkeältä ;).

_mg_0773.jpg

Taisteluparit

Olen ollut uskollinen Diorin meikeille vuosikaudet (joku saattaa ehkä muistaa meikkiarsenaalipostauksesta Movie Star Monday Bloggerin puolelta, jossa pääosassa olivat casting-meikit). Suht uutena juttuna olen lisäksi käyttänyt jo jonkin aikaa Benefitin That Gal-primeriä joko ihan yksistään, tai enempi peittoa kaivatessani Diorin Nude-meikkivoiteen alla. Tosi hyviä molemmat tällaiselle pintakuivalle ohuelle iholle.

Mallivuosinani muistan usein ihmetelleeni, miten meikkaajat saivat todella kauniin ihon Lumenen superohuella, vaaleansiniseen tuubiin pakatulla Hydra Drops-meikkivoiteella, kun itselläni se ei tuntunut peittävän yh-tään-mi.tään, vaan sudin pintaani Double Stay-meikkivoidetta, Lumenelta sekin, joka totuuden nimessä oli tuohon ikään ja ihon kuntoon nähden turhan tuju ja peittävä.

_mg_0778.jpg

Vuosien jälkeen palasin siis jälleen Lumenen käyttäjäksi, tällä kertaa testin ”Hoitava meikkivoide” tuotteena. Tämä voide on juuri jotakin noiden kahden ei-niin-minun-naamalleni sopivan väliltä. Levittyvyys ei ehkä ole aivan vanhan tuttuni Nuden luokkaa, ja pinta jää hitusen tahmeammaksi kuin Nuden jäljiltä, mutta hinta-laatusuhteessaan voin sanoa tuotteen olevan aivan oiva -ainakin omalle nahkalleni. Erittäin toimiva arkikäytössä, ja plussaa suojakertoimesta 20.

Sävyn suhteen kävi muuten ylläri; olen yleensä se vitivaalein sävy, mutta tästä meikkaaja valitsi jopa talven kalpealle iholleni sävyn 2, Hunajamaito, joka natsasi ihan täysin. Kesää kohti mentäessä täytyy ostaa vielä yhtä tummempi sävy -niitähän voi sitten sekoitella, jotta löytyy aina se sopivin väri.

Lumenella oli vuosia sitten vallan mainio vaaleanpunainen primer, mutta en minä noista tuolloin vielä oikein mitään ymmärtänyt, ja tuote pääsi happanemaan liki täytenä. Nyt vanhempana ja tököttien suhteen vähän viisaampana kokeilin mielelläni tätä uutta versiota, nimeltään ”Ihon sävyn heleyttäjä” (joita on muuten kahta sävyä, mulla on vaaleampi). Laitoin sitä ensimmäisellä kerralla yksinään, mutta silloin tulos oli vähän turhankin kiiltävä -ainakin arkipäivään. Koostumus oli huomattavasti paksumpi ja peittävämpi kuin hyvin kevyen That Galin. Vähän ujostutti. Seuraavalla kerralla laitoin sitä meikkivoiteen alle, ja vaikka en varsinaista ”helähdystä” iholla huomannut, meikkivoide levittyi sen päälle nätisti. Mielestäni parhaimmillaan tuote oli kuitenkin sellaisella kokeilukerralla, jolloin laitoin tuota ensiksi mainittua Lumenen hoitavaa meikkivoidetta ja tätä heleyttävää fifty-fifty.

_mg_0782.jpg

Mutta meikkivoiteista silmänahkoihin: täytyy vielä päivän päätteeksi hehkuttaa aivan järrrrjettömän hyväksi havaitsemaani voidemaista luomiväriä: olen käyttänyt sitä päivittäin nyt vajaat pari kk testerin saatuani, ja se on ihan oikeasti paras koskaan kokeilemani voideluomari (rehellisyyden nimissä, niitä ei ole montaa, mutta peittoaa myös monet sudittavat luomivärit mennen tullen). Pysyy kuin tauti, hohtaa himmeästi ja säilyy muuttumattomana luomilla kasaantumatta luomivakoon, joka meikäläisellä on aikamoinen kurttu. Hintaa tällä on muistaakseni n. 12€.

Työkamuseni Piritta, joka ilahduttaa minua päivittäin istumalla vastanaamana pöydän ääressä muuten käyttää tuota vaaleinta sävyä toisen luomivärin alla, koska on mattamaisemman värityksen ystävä, ja hyvin toimii. -Hyvä vinkki mielestäni jaettavaksi!

 

Kommentit (7)
  1. Kääks, kommentoin jokaiselle, ja sitten tapahtui jotakin selaimelle! Pöh! Mutta ihan nopskasti Toryjä havitteleville, että juu, silleesti kannattaa ostaa, että ottaa ekan numeron pois: eli mun koipi on 39 -> Toryt 39. Toisessa mallissa tosin tämä oli turhan napakka, kantapään kuminauha painoi, mutta perusbalsuissa toimii ainakin tämä muistisääntö. Ja niitähän on myös puolikkaina numeroina.

  2. Mua kans kiinnostais Toryjen koko!? Oma jalkani on 38, joten ostaisinko siis ballerinat kokoa 8 (usa sizing)?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *