Työpisteen iloksi?

Haaveilen upouuteen String-työpistekokonaisuuteeni (vitivalkoinen) piristykseksi kirkkaanpunaista tuolia. Ruotsalaisen Lännamöbelnin sivuilla ihastuin Emecon punaiseen muovituoliin. Jäin miettimään.

Ja nyt törmäsin siihen Malian Sisustuksen Koodin blogissa, Koodiin on ekana Suomessa saatu kyseiset kaunottaret:

1emeco2.jpg

eikö ole hieno!

 

Emecon tarinakin on mainio, tässä suora lainaus Koodin blogista:

”Perinteisestihän tuolia on valmistettu alumiinisena, harjattuna tai kiillotettuna, mutta nyt Emeco on tehnyt yhteistyötä Coca Colan kanssa,  ja yhteistyön tuloksena on syntynyt edullisempi, kierrätetyistä kokispulloista valmistettu versio. Vaikka tuoli on muovia, se tuntuu ihan metalliselta, siinä on myös todella mukava istua. Värejä on tummanharmaa, vihreä, oranssi, valkoinen, punainen ja vaaleanharmaa. (kuvassa punainen muovituoli ja harjattu alumiinituoli)”

 

Kuva: Sisustuksen koodi

 

Kommentit (4)
  1. Malia, hö, eiku kiitos SULLE  tietty 🙂 Ja minusta se kuulostaa kanssa kivalta, tykkään että on joku väriäiskä musta-valko-puun keskellä.

     

    MustHave,  juu, istua pitäis kyllä ensteeksi. Mutta ihana on, noin silmälle ainakin!

     

    Ananas, meillä oli sama ennen Pepsi Maxin kanssa, kunnes tultiin aspartaamikauhuun ja vähennettiin limun juomista radikaalisti (ja vaihdettiin sokeriversioon). Harmaakin on hieno!

  2. Hieno!! Meidän perheessä on sellainen pahe, että tyhjennetään varmaan aika lyhyessä ajassa tuollaisen tuolin verran kokispulloja. Voi hammasraukkoja. Mutta on hieno tuoli kyllä ja noiden pienten värilätkien perusteella sanoisin, että tummanharmaa on suosikkini.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *