Valkoisemmat hampaat?

teeth-regretnataliedee.jpg

Äiti miks sun toi hammas on keltanen? Kiekaisi tyttö automatkalla osoittaen kulmahammastani, jonka väri poikkeaa aikalailla muista valkoisemmista hampaista. -Se on sellainen supervahva hammas, tuumasin lapselle, mutta jäi sen verran mieleeni, että tässä sitä nyt asiasta napsuttelen.

Hampaiden valkaisuhan ei ole mikään uusi juttu, mutta itse en sellaista ole koskaan kokeillut. Suurimpana syynä se, että ei ole ennen juurikaan kiinnostanut, ja muutama pieni reiänalku, joiden hammaslääkäri sanoi voivan olla ihan rauhassa, kenties kovettuvat omia aikojaan eivätkä koskaan kasvakaan, mutta jotka myös estävät kaikenlaisten vaalennushommeleiden käytön.

Kuulisin siis tosi mielelläni kokemuksia, etenkin hammashoitajan/suuhygienistin suorittamista valkaisuista (onnistuisihn kuitenkin itse aikaansaamaan kokonaaman valkaisevan Popin kuningas-efektintai messevät vihlonnat, jos itse kokeilisin…)

 

Kuva: NatalieDee, Teeth Regret

Kommentit (21)
  1. Täytyy tulla kommentoimaan itsekin noita Crestin tuotteita…juuri nimittäin luin miten joku brittimies oli saanut aikaiseksi reiän kurkkuunsa nimenomaan Crestillä. Kiva kuitenkin kuulla, että ihmisillä on kuitenkin hyviä kokemuksia. Ehkä kyse sitten oli vaan siitä, että mies oli pitänyt valkaisua suussaan liian kauan, tiedä siitä sitten. Onko kenelläkään vinkkejä hieman luonnollisemmista valkaisujutuista? Itse nimittäin tilasin Warpaint jauheen täältä: http://www.whitening.nu/fi/ ja pitäisi käydä se noutamassa pian. Noi valmistusaineet ainakin kuulostavat paremmalta kaiken maailman peroksideihin verrattuna.

  2. Nuo Crestin tuotteet alkoi kiinnostamaan muakin. Aikaisemmat kokemukset on olleet sen suuntaisia ettei liuskoista ole oikein mihinkään ja ainoa tapa saada valkoisemmat hampaat on käyttäää muotti/valkaisuaine yhdistelmiä. Kunhan edellisen Dentaworks valkaisun (joka oli kyllä oikein hyvä)vaikutus alkaa joskus heiketä niin täytyypä kokeilla noita noita Crestin liuskoja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *