Well, Wella

img_9129.jpg

Aika uljaat putelit!

Olin maanantaina Wellan tiloissa Kampissa järjestetyssä infotilaisuudessa, jossa esiteltiin Wellan uutukainen hiustenhoitosarja. Sain todella asiantuntevaa opastusta Heinosen Marikalta, joka allaolevassa kuvassa komentelee juuri purnukoita asettumaan sotilaalliseen rivistöön. Kiitos!

img_9120.jpg

Punaiset putelit ovat värjätyille suunnattua Brilliance-sarjaa, oranssit Enrich-tuotteet puolestaan kuiville tai vahingoittuneille ja  violetti Balance-sarja rauhoittaa ja tasapainottaa hiuspohjan toimintaa.

Hinnat unohdin onneton kysyä! Mutta lunttasin vähän Lookfantasticilta, jossa tuotteet pyörivät noin kymmenen punnan kieppeillä, tehohoidot sun muut seerumit sitten jonkin verran kalliimpia.

img_9126.jpg

Omille kuivahkoille ja luonnonkiharoille hiuksilleni löytyivät oikeat tuotteet ”Enrich”-sarjasta. Olen nyt ensimmäisen kerran käyttänyt koko repertuaarin läpi: shampoon, pikahoitoaineen (siis sellainen ihan tavalliseen tapaan käytettävä) ja kahta erilaista hiuksiin jätettävää hoitoainetta, sekä voidemaista että suihkutettavaa. -Toisen viimeksimainituista olisin tosin näin jälkikäteen ajatellen voinut jättää pois.

Hyvältä vaikuttaa: shampoo oli kevyt ja geelimäinen, hoitoaineiden jälkeen tukka tuntui pehmeältä ja oli helppo selvittää. Tuoksu oli omaan makuuni turhankin voimakas. Pisteet siitä, että se toi mieleen villit nuoruuden kesät, sillä kaikki tuotteet tuoksuivat ihan Escadan Tropical punchille.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *