Ensimmäinen äitienpäiväni <3

Eilen sain ensimmäisen äitienpäivälahjani! Vaikka esikoinen on vielä mahassa, päätti rakas puolisoni yllättää aamu-unisen vaimokkeensa ja tuoda sänkyyn pienen paketin; ”Hyvää äitienpäivää, Rakas!”

 

 

 

Nopea analyysi paketista: pieni, neliö, hopeinen paperi ja rusetti. Selvästikin korurasia…!

Ja kyllä, korurasiahan se oli. Sisältä paljastui upeat, kirkaskiviset, nappikorvikset. Täyskymppi! Jos olette nähneet korvissani ikinä muita kuin vastaavankaltaisia zirkon- korviksia tai kultaiset korvarenkaat (jotka sain muuten samasta osoitteesta joululahjaksi), olette päässeet todistamaan erittäin harvinaista tapahtumaa. Onnittelut siitä.

Olen siis erittäin onnellisessa asemassa. En pelkästään kaiken onnellisuuden täyttämän elämäni takia, vaan myös sen, että mieheni osaa ostaa minulle onnistuneita & toivottuja lahjoja, täysin vihjaamatta! Kuinka moni voi rehellisesti sanoa samaa..?

Sanomattakin varmaan selvää, että aurinkoinen sunnuntai, äitienpäivä, vietettiin meillä kaikin puolin  iloisissa tunnelmissa 😉

 

I love you, honey!

 

Kommentit (2)
  1. Iisa 🙂

    Olisin minäkin Tuplasta onnellinen! Tiedän naisen, joka on saanut kolmena jouluna peräkkäin saman Harry Potter -kirjan. Tykkämättä fantasiasta.

    Toisaalta yritys on hellyyttävä ja ajatus tärkein….!

  2. Mä sain Tuplan. Munkin mies todella tietää mistä pidän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *