Hello, my name is.... MA-MAterial Girl!

Ma-material Girl

Nimikilpailu päättynyt!

Kiitos kaikille! Tiukan kilpailun ja hartaan harkinnan tuloksena on Vierailijan nimiehdotus MA-MAterial Girl, joka oli niin lähellä alkuperäistä, mutta kuitenkin niin paljon parempi kuin alkuperäinen.

Nyt toivonkin, että jäljitämme tämän salaperäisen Vierailijan, jotta hän saa palkintonsa tästä ihailtavasta aivotyöskentelystään. Kiiiiiitos!

Lisäksi nostan Annan palkintopallille hyvänä kakkosena, jonka ehdotuksista, Mom is in fashion, kolahti. Kadehdittavan hyviä ehdotuksia! Kiitos Vierailija, Anna ja Keltsa. Teidän ansiostanne palstani identiteettikriisi on päättynyt.

Kiitos.

Kuten lupasin, palkitsen kaksi parasta ehdotusta, joten Vierailja ja Anna, otattehan pian yhteyttä meilitse.

Leppoisaa pyhän jatkoa!

P.S. Oliko muillakin yhtä vaikeaa tajuta, mihin suuntaan kellot oikein siirrettiin..?

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Muistisääntö:
kelloja siirretään aina kohti kesää: nyt tunti eteenpäin ja syksyllä tunti taaksepäin :)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Mahtava nimi uudella palstalla!

Sinulla kävi mäihä viikonlopun Monki-arvonnassa. Onnea! Lähetäthän osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi perjantaihin mennessä, niin 25 euron Monki-lahjakortti on sinun!

Mindeka
Ma-material Girl

WUHUU! Kiitos ilouutisesta Jenna! Laitan viestiä heti!

Kiitos Vierailija, jälkeenpäinhän sen tiesi oma poikaystäväkin. Silloin aamulla vaan Elisan Viihde sai hämättyä meitä, koska oli ihan oma-aloitteisesti siirtänyt kelloa tunnin taaksepäin.. Olimme siis 2h myöhässä aikatauluista alkuun :D Mahtavaa.

Kommentoi