Hip hei, täällä ollaan!

Ma-material Girl

Tästä se alkaa! Olen uhkaillut  lupaillut kavereilleni oman blogin aloittamista jo kau-an, mutta nyt kun Lily teki sen helpoksi, en vaan enää keksinyt yhtään syytä oikeasti lykätä sitä..

Mekko, villalegginsit ja korkkisandaalit: Filippa K

 

Töitä vaateliikkeessä on jäljellä siis pari kuukautta, sen jälkeen olisi tarkoitus vaihtaa ammattia (väliaikaisesti  siis!) kotiäidiksi. Esikoisen odottaminen on muuten jännittävää mutta myös yllättävän julkista hommaa! Onneksi olen aika rempseä luonne, niin en ihan pienistä kommenteista/vatsan taputteluista hätkähdä.. Viisi vuotta  liikkeessä seisten  kasvattaa tuttujen kasvojen määrää kummasti ja saamani palaute on ollut pelkästään positiivista.

Esikoisemme on määrä syntyä elokuun ensimmäisellä viikolla ja matka sinne lyhenee käsittämättömän nopeasti... Tervetuloa siis matkalle mukaan -Kaikki kommentit ovat erittäin tervetulleita! Aihettakaan en rajaa (ensimmäiset vaunujen ehdottomat hankintavinkit on jo saatu) joten rohkeasti vaan mukaan!

P.S. Ulkoasu tulee olemaan juurikin näin alkeellinen, kunnes minut tähän pakottanut rohkaissut ystäväni antaa minulle intensiivikurssin aiheesta.

 

Leppoisaa iltaa ystäväiseni! Palaamme pian!

Minde

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Superisti tervetuloa Lilyyn! Ja kivat kengät - ovatko ne uutta vai jotakin vanhaa mallistoa?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei pallomaha!

Tuo mekko on muuten kiva ja mukava..toinenkin pallomaha on sen jo testannut:) Ja materiaali kyllä joustaa käytössä joten uskon että menee myös täällä sinne elokuulle. Laatu on myös ihana! Tosin ison mahan kanssa on jo se vaihe, että se alkaa olemaan "tiellä" ja huomaa että vaatteetkin sotkeutuu osuessaan helpommin:( Hyvää odotusaikaa!

Mindeka
Ma-material Girl

Hei! Kommentteja! Ihanaa!

Jenna, kiitos! Tunnenkin oloni tervetulleekis ja  yllättävän turvalliseksikin, vaikka ensimmäinen juttu on nyt julkaistu. Haha!

Kengät on kuluvaa Spring/Summer- mallistoa, joten kipinkapin vaan ostoksille :)

 

Vierailija, toinen pallomaha :) Tuo mekko saattaa olla kaikkien raskaana olevien univormu tänä kesänä, niin paljon olen sitä mainostanut! Ei varmastikaan viimeinen kerta, kun se tälläkin palstalla vilahtaa...

Aurinkoista päivää kaikille!

sarppa (Ei varmistettu)

Hei ihan huippua ja pirteää kaikinpuolin!!! Sait uuden lukijan!

Mindeka
Ma-material Girl

Hei Sarppa! Kiitos motivoivasta kommentistasi! Olethan sinäkin huomannut tänään aloittamani nimikilpailun palstalle...?

:) Olen ihan intoa täynnä!

Minde

Kommentoi