Hip hei, täällä ollaan!

Tästä se alkaa! Olen uhkaillut  lupaillut kavereilleni oman blogin aloittamista jo kau-an, mutta nyt kun Lily teki sen helpoksi, en vaan enää keksinyt yhtään syytä oikeasti lykätä sitä..

kuva0136.jpg

Mekko, villalegginsit ja korkkisandaalit: Filippa K

 

Töitä vaateliikkeessä on jäljellä siis pari kuukautta, sen jälkeen olisi tarkoitus vaihtaa ammattia (väliaikaisesti  siis!) kotiäidiksi. Esikoisen odottaminen on muuten jännittävää mutta myös yllättävän julkista hommaa! Onneksi olen aika rempseä luonne, niin en ihan pienistä kommenteista/vatsan taputteluista hätkähdä.. Viisi vuotta  liikkeessä seisten  kasvattaa tuttujen kasvojen määrää kummasti ja saamani palaute on ollut pelkästään positiivista.

Esikoisemme on määrä syntyä elokuun ensimmäisellä viikolla ja matka sinne lyhenee käsittämättömän nopeasti… Tervetuloa siis matkalle mukaan -Kaikki kommentit ovat erittäin tervetulleita! Aihettakaan en rajaa (ensimmäiset vaunujen ehdottomat hankintavinkit on jo saatu) joten rohkeasti vaan mukaan!

P.S. Ulkoasu tulee olemaan juurikin näin alkeellinen, kunnes minut tähän pakottanut rohkaissut ystäväni antaa minulle intensiivikurssin aiheesta.

 

Leppoisaa iltaa ystäväiseni! Palaamme pian!

Minde

Kommentit (5)
  1. Hei Sarppa! Kiitos motivoivasta kommentistasi! Olethan sinäkin huomannut tänään aloittamani nimikilpailun palstalle…?

    🙂 Olen ihan intoa täynnä!

    Minde

  2. Hei ihan huippua ja pirteää kaikinpuolin!!! Sait uuden lukijan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *