Läksiäislahjoja

Ma-material Girl

Ensimmäinen lomaviikko siis puolessa välissä. Kävin tänään luovuttamassa pomolle liikkeen avaimen, sillä (kuten taudin kuvaan kuuluu) unohdin jättää sen viimeisenä työpäivänäni! Haha! No, hyvä tekosyy poiketa ainakin ;)

Ajattelin jakaa kanssanne nämä ihanat muistiaiset, joilla työyhteisöni minua hemmotteli:

Kämp Span lahjakortti Lymfa-hierontaan ja saunaosastolle. Tällä kuulema lähtee neste ja turvotus varmasti. Nyt vaan mietin, koska on oikea aika käyttää tämä luksuslahja hyväkseni: mieli tekisi vähän pihdata sitä ihan loppuraskauteen, mutta toisaalta en malta odottaa! Kaikenlainen luksus on tervetullutta -Aina.

Kaunis kukkakimppu pioneilla ja orkideoilla. Olenko maininnut, että rakastan kukkia? Siis R-A-K-A-S-T-A-N.

DKNY:n "hoitolaukku" eli isohko kassi, jonka olkahihnalla sen saa vaunuihin roikkumaan. Tiedän, niiiiiiin minua.

Punaiset tennarit. Vilahtaneet jo aikaisemmin palstallani, koska ovat vaan niin ihanat. Kangastennareita myy Kämp Gallerian Vincent ja värejä/muita materiaaleja löytyy loputtomasti!

Ihanan moderni ja yksinkertainen kallakimppu, jonka herkkyyden kruunaa vaaleansininen satiininauha. Jos pitäisi päättää lempikukkani, se olisi valkoinen kalla tai valkoinen lilja. Yksinkertaisuus kaunistaa. Toki myös ruusut ja pionit ovat ihania... Ja orkideat! Mutta siis katsokaa nyt tätä.

Olen todella onnekas, koska minulla on tällaiset työystävät. Olen enemmän kuin varma, että tulen kaipaamaan heitä (ja heidän juttujaan!) paljon. Onneksi kyseessä on vain väliaikaiset jäähyväiset!

 

 

 

 

 

Kommentoi