Långvik, pako todellisuudesta

Tiesittekö, että säälittävän lyhyen ajomatkan päässä täältä keskustasta on rentoutumisen ja parisuhteen vaalimisen paratiisi: Långvikin kartano?

Siellä on mahdollisuus yöpyä idyllisessä kartanomiljöössä tai vain poiketa rentoutumassa kylpylässä ja/tai hoidoissa. Täydellistä, sanon ma!  Ja kun rakas ystäväpariskuntamme lahjoitti meille lahjakortit kylpylään, koska eivät itse ehdi ennen vauvan syntymää poiketa sinne, me tartuimme tilaisuuteen enemmän kuin mielissämme.

Olimme suunnitelleet alkukesään vastaavaa kahdenkeskistä rentoutumista, mutta vaan Haikon kartanoon. Lyhyempi ajomatka ja ilmainen kylpylä tosiaan jostain kumman syystä veivät nyt voiton…

http://www.langvik.fi/fi/palvelumaailmat/wellness-maailma/wellness-maailma/

Nyt vaan vapaapäivät molempien työkalentereihin ja nauttimaan! Oi, en malta odottaa!

Ja Mia&Jone -Suurkiitos, We love you!

http://www.langvik.fi/fi/yhteystiedot/yhteystiedot/

Kommentit (2)
  1. Hei Mamma myös ja onnea sinullekin odotukseen!

    Tuolla sivuilla on esim.pääsiäiseksi tarjous 2vrk/2hh/198€, joten ei mitenkään ihan överihintaista. Myös SPA-hoitoihin pääsee keskimäärin 60€ hintaan, jos ei tahdo yöpyä. Oikein kohtuullista sanoisin!

    Sivulla saa myös rekisteröityä sähköpostilla, jolloin saat suoraan postilaatikkoosi tiedot uusista tarjouksista ja vinkeistä. Ei voi muuta kuin suositella 🙂 Tänään neuvolassakin korostettiin sitä ,kuinka on muistettava, että lapsi on lainaa vain meidän parisuhteessamme. Me kaksi olemme aina ykkösenä omassa parisuhteessa. Miettikääpä sitä.

  2. Mamma myös
    30.3.2011, 14:42

    Vaikuttaa aika ihanalta, mullekin sopisi hemmottelu avokin kanssa!! Minkäköhän hintainen toi paikka on jos ei ole lahjakorttia, varmaan aika kallis? Kiva blogi sulla ja hei onnea odotukseen!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *