MA-MAmuotia: silkkipaita & trikoopöksyt

Ma-material Girl

Olen ollut aika kauan lähes kokonaan  ilman housuja. Siis joko legginsit & tunika tai mekko on korvannut ne raskauden myötä. Syy on yksinkertainen: mukavuus ja tyylikkyys. Jostain syystä en ole löytänyt kivoja pillifarkkuja äitiysosastoilta tai sitten en ole ollut valmis maksamaan niistä pyydettyä hintaa.

Ja vahingossa, aamulla henkkamaukassa haahuilu ratkaisi ongelman. No ainakin siis lähes.

Tiedän, nämä ei ole farkut. Mutta ne ovat housut ja kivannäköiset sellaiset.

Materiaali on viskoositrikoota ja hinta oli huimat 9,95€! Värejä oli neljä, mutta päätin aloittaa kokeiluni mustalla. Hurjaa, tiedän :D

Koska housu on yksinään rento, yhdistin siihen luonnonvalkoisen silkkipaidan (Filippa K)  ja nudenvärisen lyhyen jakun (Monki) sekä vaaleat kiilakorkosandaalit (Filippa K). Lopputulos on  mielestäni puoliasiallinen, kiitos myös Design Paula Nummelan helmillä. Luottokoruni!

-Eli juuri sellainen, mitä työni vaatii.

 

Muistutan vielä, että jos viskoosituote (hame, toppi, housut, mekko -ihan sama) kutistuu pesussa pituutta, saat sen takaisin silittämällä. Ihan totta! Samaan luokkaan kuuluu kaikki selluloosakuidut, eli Tencel ja  Lyocell. Kätevää eikö?

Nyt iltapalalle ja lepoasentoon! Töitä tällä mammalla on enää viikko ja sitä juhlitaan huomenna duuniporukalla Aleksanterinkadun Carlito´s ravintolassa. Siellä on yksinkertaisesti Helsingin PARHAAT pizzat!  Oletko kokeillut? (Mums-mums!)

Aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille!

Minde

 

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Lisäys juttuun:

Kierros Valtterin kirpputorilla poiki kaappiini kolmet uudet farkut (yht.5€). Yhdet näistä tuunasin mammamuottiin. Kuvia ( ja ohjeita!) tulossa pian!

Kommentoi