Mökkielämää

Ma-material Girl

Paluu menneisyyteen, tarkemmin sanottuna vaalisunnuntaihin, jolloin päätimme (ihanasta säästä inspiroituneena) vastata ystäväpariskuntamme spontaaniin mökkikutsuun myöntävästi.

"Mitä tänään? Mennäänkö mökille saunomaan,  grillaamaan makkaraa ja syömään uusia perunoita?"

 

Reilun tunnin päästä olimme käyneet äänestämässä ja kuumassa autossa matkalla Lahnajärvelle. Nappasimme Veikkolan S-Marketista tarvittavat eväät matkaan ja jatkoimme hyväntuulisina matkaa.

 

 

Makkaraa, nakkeja (minun mielestäni huomattavasti parempia ja täysin eri asia kuin makkarat!), uusia perunoita, kuplavettä, salaattiainekset, suklaata ja sipsiä. Voilá!

 

 

Mökillä ei ole juomakelpoista vesijohtovettä, sisävessaa, eikä sähköuunia, joten aivoja joutuu välillä käyttämään. Makkarat ja nakit valmistuivat ulkokeittiössä, perunat kiehuivat sisällä kaasuhellalla, salaattiainekset pestiin pullovedellä  ja koska emme ajatelleet tarvitsevamme niin paljoa lämmintä peseytymisevettä (että lämmittäisi saunan vesipataa), pesuvettä lämmitettiin loppujen lopuksi  kiukaalla ja vedenkeittimellä. Ah, mitä muistoja :)

 

 

Mökkikausi siis startattu! Seuraava vierailu tuonne levon paratiisiin on jo sovittu, joten uusia kuvia luvassa kuukauden päästä. Jäämme seuraamaan, kuinka kukat ja muut heräävät täyteen kukoistukseensa.

 

 

Onko sinulla tai läheisilläsi mökkiä, jossa käytte kesäisin?

 

 

Kommentoi