The PÄIVÄ is finally here!

Ma-material Girl

Olen odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa. Olen luullut, että tätä päivää ei ikinä tule. Olen ajatellut, että kesä on jo pitkällä, tämän päivän saapuessa.

Tänään se sitten on. Nimittäin viimeinen työpäiväni, Luoja tietää mihin asti. Jännittää. Itkettää. Vähän hymyilyttää, mutta pian taas itkettää.

Leivoin yömyöhäisellä omena-vaniljarahkapiirakkaa jäähyväispäiväni kunniaksi ja siitäkin huolimatta, heräsin aamulla virkeämpänä kuin aikoihin. En herännyt kertaakaan yöllä, joka on TODELLA harvinaista tähän odotusaikaan liittäen, enkä myöskään nähnyt painajaisia tai muita levottomia unia, jotka yleensä ilmestyvät kuvioihin jännittäessäni. Nukuin siis pirun hyvin! Mitä ihmettä..?

Henkilölle, joka on ollut viimeiset 11v täydessä työelämän hulinassa, tehnyt töitä vapaapäivinäkin ja lomalla, tämä tuntuu aika hurjalle muutokselle.

En ole kertaakaan epäröinyt, että vauva olisi hankala tai pelottava, mutta töistä poissaoleminen kyllä!

Tässä jutussa vilahtavat kuvat, ovat kaikki niitä, jotka olen napsinut työpaikallani. Enää tätäkään taustaa ei siis tule näkymään. Sniif.

Loppuun rakkaani sanat tältä aamulta: "Koita löytää tapa, jolla pystyt nauttimaan tästä päivästä." Hän siis tietää, että vaikeaa tulee olemaan.

Kommentit

Mari K.

Hyi että, tuli ihan mieleen oma äitiyslomalle jääminen ja sen vaikeus :F Ei sillä, mä en niin tosta duunistani pitänytkään, mutta se tekemättömyys, voi luoja O.o Eka viikko oli ihan kiva, sai nukkua pitkään ja vaan olla paksu ja kömpelö, mut mulla  meni joku kk tottua ettei päivisin olekaan "mitään", ellei itse järjestä ja just kun kerkes tottua, syntykin likka ja taas oli totutteleminen uuteen. Ihan kauheeta. Toivottavasti sulla menee paremmin :D

Mari K.

ps. ehkä maailman söpöimmät noi pikkukengät<3 Mulla on meidän likalle jo jotkut 7 kengät, ei enää malttais oottaa että tuo kasvaa tarpeeks isoks niihin kenkiin :D Joo ja mein Aikkiksella menee hermo, se kun ei käsitä mun himoa kenkiin ja on sitä mieltä, ettei sitä pitäis likalle opettaa :D

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Ihanaa kesä- ja äitiyslomaa!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos kommentista Mari K. ja Kati!

Kyllä mä uskon toivon, että kaikki menee hyvin.

Lomaan totun varmasti, onhan mulla paljon ystäviä samassa jamassa :) Alku on aina jännittävää ja ninkuin anopillekin eilen sanoin (veneilyyn totutettelusta tosin) olen joskus vähän arka aluksi, mutta sitten huomaankin, että Hei, eihän tää ollutkaan niin paha!

Kyllä tää tästä. Ja ainakin on aikaa kirjoitella palstalleni useammin!

Pikkutossut on muuten yksi läksiäislahjoistani (joista teen oman jutun pian!). Naapuriliikkeen (Vincent) Marita antoi pojallemme punaiset kangastennarit, joita olinkin jo kerennyt kuolaamaan.. Ja mikäli arvailuni menevät oikeaan, saa pikkukaveri myös nauttia kengistä ja vatteista ihan yllin kyllin. Kuten mammansakin!

Kommentoi