Perhevalmennusta & Huuto.nettiä

Ma-material Girl

Kaunista sunnuntaihuomenta!

 

Mennyt viikko on ollut hektinen, mutta erittäin mielenkiintoinen ja kasvattava:

1. Meillä alkoi perhevalmennus

Neuvola järjestää odottavalle perheelle hauskan ja erittäin tarpeellisen tukiverkoston, johon kuuluu samalta alueelta, useita samassa tilanteessa olevia perheitä. Siis raskaanaolevia. Meidän ryhmässämme olemme kaikki lähes samanikäisiäkin, joten keskustelut ja ryhmätyöt tulevat varmastikin olemaan mieluisia ja hyödyllisiä!

Olimme keskiviikkona ensimmäisessä valmennuksessa, jossa käsittelimme raskauden aikaisia muutoksia (fyysisiä ja psyykkisiä), parisuhdetta sekä vanhemmuutta. Kaikki niin yksilöllisiä ja henkilökohtaisia asioita, mutta kuitenkin niin samanlaisia! Tunsimme heti ensimmäisestä kerrasta alkaen, että tästä tulee hyvä juttu. Olimme erittäin positiivisesti yllättyneitä käsiteltävistä asioista, sekä vetäjien rentoutuneesta asenteesta sekä aidosta kiinnostuksesta juuri meidän perhettämme kohtaan.

Seuraava tapaaminen on toukokuussa. Silloin käsittelemme synnytystä. (Huhuuu.. Juuri sitä! Hui!)

Kuva ensimmäisestä ultrasta, tammikuussa.

 

2. Ostimme vauvalle yhdistelmävaunut

Useamman kuukauden kuunneltuani kertomuksia siitä, kuinka vaunujen toimitukset venyvät usein useamman kuukauden pituisiksi horror storyiksi, päätimme kokeilla onneamme nettikaupassa. Tarkemmin sanottuna, käytettyjen tavaroiden paratiisisiisa, eli Huuto.net issä ( www.huuto.net) .

Olemme myös saaneet sisäpiirivihjeitä mm näistä: minkälainen kopan pitää olla vastasyntyneelle, kuinka korkeat vaunujen tulee olla,miten työntöaisan täytyy olla helposti säädettävissä jne.jne. Näistä kokosimme itsellemme tärkeät (tai mitä nyt kuvittelemme tärkeiksi) ominaisuudet ja aloimme metsästämään.

Kokoontaittuvat, helposti, kiitos. Autolla kuljemme varmasti usein mummille ja mömmölle (miehen äitiä ei mummoksi saa sanoa) sekä vaarille ja isoisälle. (Kutsumanimet edelleen hakusessa!)

Tukevat. Ei liian hifiä, ei liian huteraa.

Yksinkertaisen tyylikkäät. Hillitty kuosi ja helposti putsattava materiaali. (Kuka muuten meni keksimään  päättämään , että 90% haluaa vaunuihinsa ruutua?! Minä inhoan ruudullisia lastenvaunuja!)

Säädettävä työntöaisa. Miten muuten käytän joskus  halutessani korkokenkiä, kärsimättä hirveistä selkäkivuista seuraavat kolme viikkoa?!

Isot (ilmakumi)renkaat takaavat kuulema kevyemmän lopputuloksen.

Yhdistelmävaunut sellaiset, jotka saa muutettua rattaista (vauva istuu) vaunuiksi (vauva makaa), eli jotka muuttuvat meidän tarpeidemme mukaan.

Ja koska kuulema ensimmäiset harvoin ovat ne täydelliset, niin kohtuullisen hintaiset, kiitos.

Ja tässä ne nyt ovat:

Huuto.netistä tosiaan. Hinta naurettavat 50€. Haimme torstaina Itä-Helsingistä, erittäin mukavan ja siistin perheen luota. Saimme intensiivikurssin vaunujen toiminnoista, nippuloista ja lukituksista, sitten ajoimme kotiin. Saimme ne kasaan, ne mahtuivat hissiin, ovat tukevantuntuiset ja mielestämme tyylikkäät. Olemme todella onnellisia! Kiitos myyjälle!

P.S. Kyseisellä foorumilla on helppo myydä myös itse tarpeettomia tavaroita ja vaatteita. Suosittelen!

 

3. Kutsuimme kylään kummitätini ja hänen miehensä

Kiirehdin eilen töiden jälkeen kotiin, koska piti vielä siivota, paistaa pasteijoita ja laittaa tulppaanit maljakkoon jne jne. Kotiin päästyäni, näin kodissani meidän kodissamme, miehen pölyrätin kanssa hommissa. Iloisesti tämä mies huikkasi minulle tervehdyksen ja moiskautti tervetuliasisuukon poskelleni. Hetken tasoja ja hyllyjä pyyhittyään, hän siirtyi imurin varteen ja piti huolta, ettei villakoiramme hyökkää vieraidemme kimppuun. Siis What?!

Ihana avomieheni siis ennakoi tilanteen ja täysin ilman etukäteiskeskustelua aiheesta (!) päätti hoitaa osuutensa ja siivota. Voi miten minä RAKASTANKAAN HÄNTÄ.

Seuraavat tunnit kuluivat kahvitellen, iloisesti jutellen ja kuulumisia vaihdellen, ultra-kuvia ihastellen, perhekuvissa poseeraten ja seuraavaa tapaamista suunnitellen. Ihana kummitätini asuu Espoossa, joten matkaa tästä kanta-kaupungin kupeesta ei ole nimeksikään. Seuraavaksi tapaamispaikaksi sovimme heidän kotinsa, joka muuten saatetaan laittaa myyntiin, kun teinit ovat yllättäen kasvaneetkin nuoriksi aikuisiksi ja lentäneet pois pesästä! Ohhoh.

Kuvassa työkaveriltani saatu ihana lahja: Vincentin hopeiset karvabootsit <3

 

Tänään ohjelmassa siis (pitkän aamupalan jälkeen) rentoutumista, löhöilyä, ulkoilua auringossa ja joogaa. Kuulostaa aika jees-sunnuntaille, vai mitä? 

Leppoisaa pyhää ja viikonvaihdetta kaikille!

 

 

Kommentoi