Piiitkä neuletakki sen olla pitää

Aurinkoista ja rentoa sunnuntaita!

Olen jo viimekesästä lähtien vannonut maksimekkojen nimeen. Enkä nyt raskausaikana ainakaan yhtään vähempää! Nyt päätinkin viedä kokeiluni astetta rohkeammaksi erikoisemmaksi ja liittää mekkoihin ja muihin vaatekaappini asukkeihin tämän kaunokaisen, mutta mustana:

1-9-148621.jpg

Kuva: http://collection.filippa-k.com/woman/knitwear/cardigans/rayon-maxi-cardi 

 

Kyseessä on siis Filippa K:n kesämallistosta maksimittainen neuletakki, jonka Rayon- materiaali (selluloosakuitu) on keveän läpikuultava puettavaksi vaikka minkä kanssa. Inspiroiduin asiakkaastamme, jonka tyyliä ihailin niin, etten voinut jättää samaa neuletta ostamatta. Hän oli pukenut Conversien seuraksi kevyet trikoohousut ja läpikuultavan ison T-paidan. Siihen settiin tämä neule oli piste iin päälle. Tai kuin nenä päähän. Ymmärrättehän siis: TÄYDELLINEN. Kaikki muut tarvitavat löytyy jo vaatekaapistani, joten pakkohan se oli ostaa.

Tämä saa olla sitten viimeinen ostos ennen äitiysloma alkua! Yeah right….

Toinen tyylinikkari on Mary Kate Ohlsen, joka vasta nyt säväyttää minua. Olen siis hipahtanut!

marykate_olsen1.jpg

Kuva: papermag.com 

 

Vai mieltä olet? Vai oletko jo päässyt tämän tyylin yli?

Viimeksi muistan omistaneeni pitkän neuletakin joskus 90-luvulla, jolloin siihen yhdistettiin kukkamekko (hmm..) ja maiharit (nyt onneksi vain balerinat tai tennarit). Ou mai, toistaako historia itseään!? Kaivanpa tästä inspiroituneena esiin kuudennen luokan päättökuvat…

 

Kommentit (3)
  1. Brangwen: Niinpä. Tiedän tapauksen, jossa musta versio ostettiin juhlapuvun kanssa pidettäväksi. HUippua!

     

    Anna Karhunen: Juuri tuolla samaisella mielikuvalla hyväksytän kaikki neuleet kaappiini! Ja sama perustelu toimii myös syksyllä: ”Kuinka ihana tähän on kääriytyä tummenevana syysiltana ja nauttia lasi viiniä vaikka parvekkeella, kynttilänvalossa…. ”

  2. Anna Karhunen
    23.5.2011, 07:31

    Heh, historia todellakin toistaa itseään – ainakin muotihistoria! Neule on kyllä kiva, siihen kelpaa käpertyä kesäiltaisin…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *