Hihii-tunteita ja ääk-tunteita

Aloitetaan ääk-tunteista:

* Olin eilen elokuvateatterissa katsomassa Black Swanin. En ole eläessäni nähnyt toista niin ahdistavaa elokuvaa. Mietin kesken elokuvan, että toivottavasti se loppuu pian. Vaikuttava se siis oli ja todella hyvin tehty. Illalla pelotti mennä yksin nukkumaan. Olen aina ajatellut, että balettitanssissa on jotain tosi pahasti vialla, ja tämä korosti tuntemustani.

* Liian pieni astiakaappi. Miten mulla on aina enemmän astioita kuin tilaa, jossa kuivata niitä?

* Jatkuva stressi. Minuun on tarttunut sellainen kestotunne, että stressaan kaikesta. Se johtuu varmasti siitä, että minulla on tällä hetkellä liian paljon vapaa aikaa. Käytän sen milloin mitenkin, enkä lainkaan järkevästi.

* Miksei gradu voi kirjoittaa itse itseään?

* Tämä kaamea keli! En pidä jäästä, enkä hangen alta paljastuvista koiran jätöksistä. Yyyh. Pakkaset takaisin heti!

 

Hihii-tunteita:

* Varasin lentoliput Amsterdamiin! Olen pitkän aikaa halunnut käydä siellä, ja nyt vihdoin pääsen! Samalla reissulla käyn ainakin Maastrichissa tapaamassa vaihdossa olevia ystäviäni. Otan vastaan vinkkejä siitä, mitä Hollannissa kannattaa tehdä. :) Outoa, että saan ottaa mukaani myös ison matkalaukun, kun lennän oikealla lentoyhtiöllä. Wohoo. En edes tiedä, mitä sinne muka pakkaisi... Selasin jo Amsterdamissa olevia sohvasurffaajia (http://www.couchsurfing.org), ja siellä vaikutti olevan paljon huippuja tyyppejä. Toivottavasti Hollanti on huippujen ihmisten maa! :)

* Viikonloppu, joka ei ole täynnä suunnitelmia! On suunnitelma vain sunnuntai-illalle. Muuten voi mennä virran mukana. Toivon.

* Olen päättänyt tietoisesti olla stressaamatta ja tuntematta huonoa omatuntoa kaikesta. Elämästä kuuluu nauttia! Nauttia!

* Söin leffateatteripopcornia eilen. Se on ehkä parasta ikinä! Melkeinpä jo käypä syy käydä leffassa.

* Minulla on toivottavasti aikaa käydä kaupassa ennen kuin hyppään tänään junaan. Ei ole kiire.

Kommentoi