Seksietiketistä, tai: Kuka saa ja kuka ei

No Sex and the City

Suoraan asiaan: mikä helvetti siinä on, että niin monet miehet ajattelevat seksin olevan ohi sillä hetkellä kun he itse laukeavat?

Valitettavan usein kohdattu ilmiö: mies laukeaa, ynähtää, kääntää kylkeä ja alkaa kuorsata. Ja minä makaan siinä vieressä seinään tuijottaen, rummutan sormilla sängynlaitaa. Että jahas, näinkö tässä taas. Ja nyt pitäisi muka ruveta nukkumaan, vaikka a) panettaa, ja b) vituttaa.

It's not fair and I think you're really mean
I think you're really mean, yes I think you're really mean
Oh you're supposed to care but you never make me scream
You never make me scream

Olen törmännyt tähän kaavaan valitettavan usein, mutta siitä huolimatta se tulee joka kerta jonkinlaisena shokkina. Etenkin kun kyseessä on yhden yön juttu. Pitkäaikaista poikaystävää voi vielä kouluttaa oikeille tavoille, mutta Herra Yhtä Kertaa on vaikeampi valistaa aiheesta rakentavasti. Mikä on aika ikävää, yhden yön jutuilta kun yleensä haetaan, no, juuri sitä yhtä juttua. Ja kun sitä ei saa, olo on lievästi sanottuna huijattu.

Mainitsen kyllä aiheesta joka kerta, ja jopa yhden/kahden/kolmen yön heilojen kanssa olen yrittänyt aina kivasti ja kohteliaasti vihjata, että hei mä en ole ihan valmis vielä... Jatkaisitko, jollakin tavalla, pikkuisen lisää? Mutta harvemmin se auttaa. Hei mä olen oikeasti tosi väsynyt nyt, sanoi viimeisin mies, vähän nuhdellen, ja sulki silmänsä.

Oh I lie here in the wet patch
in the middle of the bed
I'm feeling pretty damn hard done by
I spent ages giving head

Luulevatko miehet edelleen, että pelkkä paneminen on naiselle tarpeeksi? Toki jotkut naiset laukeavat yhdynnän aikana, mutta eivät varmastikaan joka kerta, eivätkä kaikki naiset. Mikä siinä siis on – luulevatko miehet, että jos nainen ei tule yhdynnän aikana, ei tämä tule ollenkaan? Eikä haluakaan tulla?

Miksi minä luulin, että näitä aiheita on jauhettu jo lehdissä ja internetissä maailman sivu, niin että homma olisi jo kaikille selvä? Vieläkö minun, ihan oikeasti, pitää tähän ikään päästyäni kouluttaa aikuisia miehiä tässä asiassa?

Oh it's not fair and it's really not ok
It's really not ok, it's really not ok
You're supposed to care but all you do is take
All you do is take

En kertakaikkiaan ymmärrä tätä ilmiötä. Kuinka voi olla, ettei miehen mieleen tunnu edes juolahtavan että ehkä naisellakin on oikeus orgasmiin? Ja että ehkä mies voisi jopa osallistua siihen jollakin tavalla? (Eikä esim. vain odottaa mimmin sormettavan itsensä kliimaksiin kylppärissä jälkeenpäin, poissa silmistä ja poissa mielestä.) Jos minä sekstailen jonkun kanssa ja laukean tätä ennen, kysyn aina että tahtovatko nämä vielä jatkaa. Molemmin puolinhan siinä ollaan hauskaa pitämässä.

Ja siitä huolimatta kerta toisensa jälkeen saan huomata muuten hyväkäytöksisten miesten olevan sängyssä täysin vailla tapoja. Vaadin välittömästi kaikille miehille pakollista seksietikettikoulutusta! Muista hienoista tavoista viis - ketä kiinnostaa, osaako mies käyttää oikeita ruokailuvälineitä hienon aterian särpimiseen, jos tämä jälleen kerran jättää leidin vaille orkkua!

Siispä miehet: pliis, vaikka olisitte kuinka väsyneitä, kysykää voisitteko jotenkin vielä jeesata naista. Tai jos tiedät olevasi lauettuasi täysin taju kankaalla, koeta hoitaa nainen ennen kuin tulet itse.

Jooko?

Onneksi Lily Allen jakaa turhautumiseni. Not Fair!

http://www.youtube.com/watch?v=fUYaosyR4bE

 

Kuvat: howtobebeauty.com, mywebpower.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Helvetin asiallinen teksti. Tekisi mieli näyttää tämä muutamalle "ystävälleni".

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, no näytä! Ei muuta kuin kissa pöydälle ja faktat jakoon. Vääntäkäämme rautalangasta niille jotka eivät vielä tajua.

darzi

Hei näiden miesten tunnistaminen on kuitenkin yllättävän helppoa! Ei valitettavasti baarissa tai edes taksissa, mutta lämppäilyn aikana kyllä. Nämä "otan mutta en anna" miehet nimittäin hiplaavat naista vain sen verran ja sillä tavalla, mikä saa heidät itsensä kiihottumaan. Tavallisesti he siis käyvät suoraan meloneihin tai jopa mättääseen. Saattavat usein myös sulkea silmänsä, kun ei sellainen varsinainen kahden ihmisen kohtaaminen kiinnosta. Sen lisäksi nämä miehet eivät ole kykeneviä minkäänlaiseen multitaskaukseen, eli jos suutelet ja nappaat samalla vaihdekepistä, niin miehen puolelta suuteleminen loppuu tasan siihen. Saattavat myös olla nimeltään JP.  Suositukseni onkin näiden tunnusmerkkien täyttyessä vaatimaan omat pois, ennenkun aletaan hommiin.

Jemina
No Sex and the City

darzi, kunpa tunnistaminen olisikin noin helppoa! Ottaisi vain lintuuroskirjan esiin ja bongaisi sieltä: ai olet JP... Sori, ei pysty...

Mutta olen valitettavan usein huomannut, että homma on vähän hankalampaa. Alkulämppäilyistäkin enemmän kuin kunnialla selviävät miehet saattavat muuttua myöhemmin sorihanivähänväsyttää-lajin kurpitsoiksi. Ja ihan ilman mitään varoitusta. Suurta huijausta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onneks aina tulee se aamu ja mies (ikävän useasti) on nukkunut hyvin, ja itse vittuuntunut, niin aamulla onneks useimmat on löytäneet sisäisen herrasmiehensä. ;)

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, on ihan totta että aamu on aina uusi mahdollisuus, ja miehillä mahdollisuus paikata virheitään. Valitettavasti minä tunnun vain usein törmäävän niihin yksilöihin joiden sisäinen herrasmies on niin hukassa että sen löytämiseen tarvittaisiin useampi yö!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei nyt on pakko tulla kertomaan vastakkaisesta tapauksesta, kun yllätyin sitten TODELLA positiivisesti herrasmiesmäisyydestä. Kiitos!! koko naiskunnan puolesta :)

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, hyvä kuulla että petiherrasmiehiäkin vielä löytyy! Aina toisinaan kun sitä meinaa menettää uskonsa siihen, että sen sortin happy ending voisi koskaan osua omalle kohdalle... Toivottavasti annoit miehelle positiivista palautetta, ja siitä innostuneena tämä antaa orgasmin seuraavallekin onnekkaalle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Taidan pitää tämän vielä jonkin aikaa, niin ehdin kyllä kiittää vielä monta kertaa ;)

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, pidä ihmeessä - that guy's a keeper! Ja pidä hauskaa koko naisluomakunnan edestä!

huopis
Merennoita

Loistava blogi! Lueskelin kirjotuksia ja tän kohdalla oli jo pakko antaa aploodit! Juuri näinhän se menee. Huhhuh, näitä miehiä. >.<

 

Ja mitä aamuihin tulee, niin aika usein oon odottanu kiltisti aamuun asti ja pyytäny jatkoa, mies vaan sopertaa jotain et ei nyt pysty, liian paha olo. O.O Wtf! On se kumma.

 

Mut hei siis, mahtavaa, että joku puhuu näistä asioista ääneen. Just jotain tällasta blogia oon kaivannu! :)

 

Itellä ku tuppaa menemän vähän liikaakin sitten tuonne raivoamisen puolelle jos tällasista alan omassa blogissa kirjottelemaan. x)

huopis
Merennoita

Ja tulipas melkoset rivivälit. Nohhhh.. :D

Jemina
No Sex and the City

huopis, ihana kuulla että en ole yksin raivon kohteineni, vaan että useampikin nainen samaistuu! Tai siis eihän se hyvä ole, että meistä useat jäävät ilman orkkuja, mutta you catch my drift... Jatkan siis varmasti puhumista asioista ääneen ja niiden oikeilla nimillä.

Mies (Ei varmistettu)

Vituttaako naminami? Voisin ruveta hoitamaan teitä yhtä kauan kuin te hoidatte minua. Elikkä suuseksiä 2min tienaa teille saman. Seksi on yhteistä kivaa, kiinnostaa ei-ollenkaan saatteko te siitä vai ette.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huomattavan moni mies on ymmärtääkseni tämän (mielestäni aika vittumaisen) "jokainen vastatkoon omasta tyydytyksestään" -asenteen kannalla, ks. vaikka edellisen miehen ristiriitainen kommentti (seksi on "yhteistä" kivaa/ei kiinnosta vittuakaan onko sulla kivaa, kunhan minä tulen).

Mikseivät siis naisetkin asettaisi oman edun etusijalle; suoraan panemiseen ei kannata ryhtyä, jos ei ole lämmennyt tarpeekseen tai edes päässyt hyvään vauhtiin, sillä eihän sitä koskaan tiedä kuinka pitkään tyyppi jaksaa tai vajoaako samantien koomaan. Vastapalvelusta voi harkita sitten kun on ensin katsottu mitä itse on saanut irti. Joka tapauksessa nainen ensin -järjestys on tässä valitettavasti luonnollisempi, kun mies kuin mies tuppaa väsähtämään lauettuaan.

Mupsi (Ei varmistettu)

Tunnen ja tiedän turhautumisesi ja tuntuu että kukaan mies ei ole edes kiinnostunut asiasta... :(

Jemina
No Sex and the City

Mupsi, itse olen ilokseni törmännyt enimmäkseen miehiin, jotka ovat kiinnostuneita myös kumppaninsa nautinnosta. (Tähän saattaa tosin vaikuttaa myös tiukka en-sekstaa-itsekkäiden-idioottien-kanssa -linjani.) Niinpä tykkäänkin ajatella, että tällaiset asiasta piittaamattomat tapaukset ovat vähemmistössä. Tai ainakin toivon niin...

Lisäksi toivon, että naiset opettelisivat sanomaan tällaisille tyypeille sen miten asia on - että mekin tykkäämme seksistä, tai ainakin tykkäisimme tykätä, ja että paree opetella piittaamaan myös meidän fiilareistamme. Ja jos viesti ei mene perille, niin ei muuta kuin tyyppi petipuuhien mustalle listalle. Ei seksiä kusipäille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.