Hurraa leikkokukille!

Viikon paras ostos: hennon vaaleanpunaisia pioneja Hakaniemen torillta, kolme kappaletta kympillä. Ilahduttavat sekä minua että kodin pienempääkin asukkia kuulemma pitkään, kun muistaa nipsaista joka päivä varresta uuden imupinnan.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Todella edullinen löytö! ...Siis kun miettii Suomen yleisiä leikkokukkahintoja. Ihastelin eilen samanlaisia kaunokaisia erään vaateliikkeen ikkunassa ja taidanpa tästä jutusta inspiroituneena hakea noita kotiinkin. I love. 

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Onnistuneet kukkakaupat siis. Kiitos myös toriaamiaiskauden avausseurasta!

Anna Karhubear

Torilta saa kyllä edullisia kukkia, joten noiden ohi ei mitenkään voinut kävellä! Myös neilikoita sai puntin 6 eurolla, kun ne maksavat Kampin kukkakaupoissa kympin verran. Ihastuneena nuuhkin myös kielokimppua (3 euroa), mutta maltoin jättää sen ensi kertaan. Kannattaa hakea kukkia kotiin, mikäs sen parempi viikonloppulahja itselle! Leikkokukat pelastavat kaikkien meidän kodit, joiden peukalo ei erityisemmin viherrä..:)

Anna Karhubear

Katille kiitos! Ja muillekin tiedoksi, että Hakiksen torilta saa vastapaistettuja lettuja vasta 6. kesäkuuta alkaen. Jouduimme tyytymään munkkipossuun ja mansikkakakkuun. Tai no tyytymään ja tyytymään, herkkuja nekin olivat.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ihanaa, kiitos vinkistä!

Anna
Ai niin!

Voi Anna! Tässä postauksessa yhdisty kaksi ihan mun yybersuosikkia: kissat ja pionit. Tuskin maltan odottaa, et saan sut tänne toimitukseen pauhaamaan kanssani kummastakin :)

sade

Ihana kissasi varastaa huomion jutulta! <3

Pionisi ovat kohta entisiä. :D ..siellä kissan kulmahampaat jo vähän näyttävät niitä narskuttavan  :D

Minun kissani myös harrastavat kukkien lehtien märehtimistä. ;)

Anna Karhubear

Anna: Hmm, hyvä tietää, millä sua voi lahjoa - kukkasilla ja kissanhoitovuoroilla! :)

sade: Juu, niinhän siinä kävi, että kukat joutuivat muuttamaan kirjahyllyn päälle, sinne ei kissarontti osaa kavuta. Vielä. Rapsutuksia kisuillesi!

Kommentoi