Kiva kakkukirja

Työpöydälleni lennähti tänään leipomisen ilosanomaa sirkuttava kolibri: The Hummingbird Bakeryn reseptikirja Leivonnaisia herkkusuille.

Lontoolainen, kuppikakkuihin erikoistunut leipomo paljastaa kirjassa kuuluisien herkkujensa reseptejä. Innokkaana kotikokkina aion ilahduttaa Katia ja Jennaa leipomalla joku päivä töihin suklaa-tuorejuustokuppikakkuja. Sitten kokeillaan reseptejä käytännössä!

Plussaa:

+ Reseptit ovat selkeitä ja ihailtavan lyhyitä. Vaikka kyseessä on käännösteos, ei ainesosaluetteloissa ole ensivilkaisulla omituisuuksia, joita ei saisi Suomesta. Ja jos niitä onkin (esimerkiksi tumma maissisiirappi) on kirjassa neuvottu, mistä sitä saa kotimaassamme.

+ Reseptit eivät vaadi leipojalta talousvaakaa. Ainesosat on ilmoitettu grammoina, mutta sama määrä on ilmoitettu myös ”suunnilleen” desilitroina.

+ Kuvat ovat kauniita, mutta eivät turhan kikkailevia.

+ Kirjasta löytyy helpotus kaikenlaisen herkun himoon: reseptejä on kakkuihin, piiraisiin, kuppikakkuihin, suolaisiin muffineihin ja kekseihin. Aivan varmasti jokaiseen makuun siis.

+ Kirjan kuvista saa simppeleitä koristeluideoita – porkkanakakun koristeleminen kokonaisilla saksanpähkinöillä  oli ainakin minulle uusi idea!

Miinusta:

-Kirjaa selaillessa tulee älytön nälkä ja haluaa vaihtaa ammattia leipuriksi.

- Oikeastaan mikään resepteistä ei sovi painontarkkailijalle. Kermaa, voita ja suklaata ei säästellä.

Kun nyt leipomisen makuun päästiin, kävithän jo kurkkaamassa Toimituksen palstalta vinkit laskiaispullan tuunaamiseen?

Kommentit

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Kati ja Jenna ilahtuvat varmasti. Näyttääpä monipuolisen herkulliselta kirjalta!

Anna Karhubear

Olen nyt jotenkin innostunut noista amerikkalaisista herkuista - niitä ei tästä kirjasta puutu!

Are you looking an expert writer of your specific subject for your Master’s or postgraduate dissertation writing completely from Abstract writing to Conclusion and

Recommendation section with the quality expected?

<a href="https://www.tutorsindia.com/our-services/masters-dissertation-writing-se... rel="nofollow">dissertation writing services in uk</a>

Kommentoi