Kuinka kananmunasta tuli maatuska

Ystäväni toi pääsiäistuliaisia Pietarista, maailman laiskimman munanmaalaajan salaisen aseen. Maatuska-munankoristeet vaikuttivat niin omituisilta, että niitä piti kokeilla heti.

Muovinen huppu sujautetaan kananmunan päälle, muna lasketaan pariksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja muovi kutistuu sopivaksi ja tarttuu munan pintaan. Tadaa, niistä tuli sairaan söpöjä!  Työläintä hommassa oli saada munankuoret puhallettua tyhjäksi ennen koristeluoperaatiota. Pakko myöntää, että muutama meni tämän tumpelon tassuissa mäskäksi.

Oletko sinä askartelija? Osallistu Toimituksen palstalla kisaan, jossa voit voittaa tosi soman uutuuskirjan, joka sai minutkin uskomaan ompelijantaitoihini!

P.S. Myös Musahaaste jatkuu osaltani: osa 15 eli biisi, joka kuvaa minua. Tämän kappaleen sanoituksen kohdalla huomaan nyökytteleväni. Suosittelen Hello Saferideen tutustumista myös kaikille muille nokkelista sanoituksista ja ruotsalaisesta poppiksesta pitäville! Kuuntele Spotifystä.

Kommentit

backyardbambie

Oiiii, miten hienoja maatuskamunia! Nerokas idea!

Anna Karhubear

Eiks ole! Nyt kun joku vielä bongaisi, mistä niitä saa Suomessa, niin kyllä  askarteluvimma alkaisi ja tulisi nätti pääsiäinen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.