Kun huulipuna ei riitä

Haluaisin olla se leidi, jonka huulet ovat aina siististi punatut, mutta totuus on, että tarkkaan kylppärin peilin edessä sudittu huulipuna löytyy aamupäivän mittaan poikakaverin poskesta, kahvikupistani, kynänpäästä, hampaistani, kämmenselästä ja huulirasvapuikosta. Siksi panostan huulien sijaan usein kynsieni piristävään väriin. Sentään niin kovaa en näppäimistöäni paukuta, että lakanpalaset sinkoilisivat! En käytä useinkaan koruja, joten kynnet toimivat myös katseenkiinnittäjänä ja asun väripilkkuna.

Minulla on kymmeniä eri värisiä kynsilakkoja (värillä ei väliä, kunhan ei ole helmiäistä), joita vaihtelen fiiliksen mukaan laventelista keltaiseen, mutta fuksia ja kirkas punainen läytävät tiensä sormenpäihini useimmin. Tässä niistä parhaimmat.

Punaisista paras: American Apparel , sävy Poppy.

+ Jo yksi kerros riittää saamaan tasaisen ja peittävän pinnan.

+ Herkullinen, juuri oikea kirkkaan oranssinpunainen sävy.

+ Loistava hinta-laatusuhde. Pullo maksaa 9 euroa.

- Ei myynnissä Suomessa. Osta verkkokaupasta tai piipahda kaupunkilomalla AA:n liikkeeseen.

Herkullisin fuksia: Essie, sävy Bermuda Shorts.

+ Loistavan kirkas sävy. Toimii myös lähes minkä kynsilakan kaverina, jos haluaa tehdä monivärilakkauksen, kuten olen kuvassa tehnyt.

+ Hyvä pysyvyys.

- Sävy on matta, joten on makuasia tykkääkö siitä vai ei. (Jenna tykkää.)Itse en pidä: pinta ei ole tasainen ensisutaisulla. Vaatii pari kerrosta ja päälle kirkkaan päällyslakan, esim. Mavala, jolla lakan saa kiiltäväksi.

- Ilmeisesti sävy ei ole myynnissä enää, vaan oli kausituote! Niisk!

Lue juttu Toimituksen palstalta ja osallistu haasteeseen, jossa voit voittaa kynsilakkoja! Kelpuuttaisin putelit kokoelmaani, juuri nuo sävyt tuntuvat puuttuvan...

Kommentit

backyardbambie

Ihanat värit kynsissä ja kerrassaan upea animaatio! Mäkin haluan oppia tekemään tuollaisen! :)

Lotteriet

Kivat kynnet! Ja mäkään en tykkää helmiäisestä lakassa :)

Anna Karhubear

Kiitti kynsikehuista! Olisi kiva sanoa, että animointi oli työn ja tuskan takana ja vaatii kamalasti lahjakkuutta... mutta ei se oli helppoa (ja hauskaa). Ystäväni google auttoi hakusanoilla "animated gif photoshop elements".

Kommentoi