Kuuntelun arvoinen: The Dø

http://www.youtube.com/watch?v=kUvUX8RkIfA

Kolmisen vuotta sitten kesällä, The Døn esikoislevy A Mouthful ei tahtonut poistua soittimestani. Levy oli raukea kuin päiväunet puistossa. Sanoitukset ilahduttivat joka kuuntelulla. Ne olivat samalla runotyttömäisen herkkiä ja hienosti riimiteltyjä (kuten Song for Lovers), mutta myös rohkeita ja hykerryttävän nokkelia (kuten kappaleessa Stay (Just A Little Bit More).

Olivia B. Merilahti ja Dan Levy ovat nyt saaneet valmiiksi kakkoslevyn Both Ways Open Jaws. Se on kuunneltavissa bändin kotisivuilla. Olin itse aivan myyty kuultuani sinkun Too Insistent. Se on aivan mielettömän hyvä ja koukuttava popkappale. Video on hieno, mutta myös vähän härö – ainakin jos on hutera olo viikonlopun jäljiltä.

The Døn musiikki on edelleen leikkisää, älykästä ja koukuttavaa. Mikä tärkeintä, siinä kuuluu, että soittaessa on hauskaa. Se ei ole muuttunut kolmessa vuodessa. Asia joka on muuttunut meidän suhteessamme tauon aikana, on että kuuntelen levyni nykyisin sähköisinä. Kätevää siis, että levyn saa ostettua suoraan bändin saitilta. Kesäisiä puistonokosia ja haaveilua odotellessa.

 

Kommentit

Anna Karhubear

Totta, veikeä onkin oiva sana kuvaamaan kappaletta!

Kommentoi