Uskollinen soittolista

Toiset matkaavat muistoihin tutusta tuoksusta. Minä muistan sen mukaan, mikä kappale soi kyseisen hetken taustalla. Musiikki ei ole minulle taustatapettia elämälle vaan soittolistoja tietyille hetkille, jotka napsaisen muistojen arkistoon. Better Thingsin riemukas fiilis yhdistyy toissa kevään ensimmäiseen aurinkoiseen lauantaiaamuun. Slow Show ei enää itketä, vaan yhdistyy onneen, kun sen on kuullut oikeassa seurassa. Sinä päivänä, kun aloin tehdä Lilyä, jännitti ja riemastutti samaan aikaan, tennarit iskivät auringon lämmittämään asvalttiin ja kuulokkeissa soi tämä kappale.

Lilyssä työskenteleminen inspiroi, ilahduttaa ja jännittää päivittäin ja saa askeleen kepeäksi. On mahtavaa olla luomassa jotain aivan uutta. Lily täyttää kipeästi kaivatun tarpeen sekä naistenlehtien valikoimassa että sosiaalisessa mediassa. Omia erityisalueitani ovat kulttuuri, suhteet sekä kotia, ruokaa ja sisustusta sivuavat aiheet. Tervetuloa palstalleni! Olen napannut sille nimen eräästä tärkeästä elämäni soittolistan kappaleesta. Taitaa nimi kuvastaa  luonnettanikin.

Koska rakastan listoja ja musiikkia ja erityisesti soittolistoja, keräsimme Tämä saitti syntyi näiden biisien soidessa -listalle kappaleita, joita me – toimitus ja tekniset nerot – olemme kuunnelleet suunnitellessamme ja rakentaessamme Lilyä. Nyt on sinun vuorosi alkaa tehdä meidän kanssamme Lilystä juuri sellaista saittia, kuin haluat.

Minkä kappaleen kautta sinä haluat muistaa ensimmäiset hetkesi Lilyn parissa?

Kuva: Shutterstock Images

Kommentit

Jemma T
Auringonpolttamat

Oman elämän soundtrack! I like it! Hyvien muistojen myötä myös surkeista kappaleista voi tulla hyviä. Huumorin kautta, jos ei muuten. T. Nimimerkki Günterin Bananas & Melonas is the best ;)

Anna Karhubear

Totta! Toisaalta myös nihkeät muistot saattavat tuhota monet hienot kappaleet tai levyt lopullisesti - tai ainakin pitkäksi aikaa... Arvostan että et linkannut tuota Günterin veisua! :D

Jemma T
Auringonpolttamat

En nyt viitsinyt heti näin alkuun aiheuttaa traumoja linkkaamalla Günteriä uudelle palstallesi!! :D Mutta olet ihan oikeassa siinä, että hyvä kappale saattaa vaikeiden kokemusten kautta muuttua liian ahdistavaksi kuunnella. Yksi sellainen kappale on minulle tämä:

Kommentoi