Kännykkä, urheiluvälineistä parhain?

Pumpui

Kauniit kevätpäivät aiheuttavat akuuttia juoksutarvetta. Hyvien lenkkareiden ja hengittävien vaatteiden jälkeen juoksijan paras kaveri on tietenkin kännykkä. Paitsi että musiikki kulkee näppärästi mukana, saa puhelimeen mitä hauskimpia sovelluksia, joilla mitata matkaa, nopeutta ja vaikka askelten määrää.

Kuvan juoksukilometreillä ei ole yhteyttä kirjoitukseen. (Kuva Endomondo.com)

Itse olen tykästynyt Endomondo-ohjelmaan (joka iPhonen lisäksi toimii monenmoisissa laitteissa Nokian luureista Polarin mittareihin). Se mittaa gps:n avulla matkaa ja nopeutta ja ties mitä. Halutessa sympaattinen naisääni myös kertoo kilometriaikoja. Ensi kerran ohjelmaa käyttäessäni meinasin kyllä kaatua hämmästyksestä, kun ääni ensimmäisen kilometrin kohdalla alkoi ladella aikoja. En käytä sykemittaria, joten on hauska seurata juoksuvauhtiaan muutenkin kuin perstuntumalla. Eikä tarvitse kaivaa kellon näyttöä esiin kun väliajat kuulutetaan suoraan kuulokkeisiin! Endomondoa voi käyttää myös muissa liikuntalajeissa kävelystä kajakkiretkeilyyn. Ja suoritukset voi sitten halutessaan siirtää nettiin itsen ja muiden ihailtavaksi.

Kevään juoksuinnostus aiheuttaa myös päänvaivaa. Pitäisi keksiä jotain uutta hyvää kuunneltavaa. Viime vuonna paljon kulutetut levyt tuntuvat jo vähän tylsiltä. Minkä musiikin tahtiin te juoksette? Mikä biisi saa tossun nousemaan tehokkaasti ja matkan taittumaan rattoisammin? Vinkkejä otetaan vastaan!
 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosittelen bodyrockerssia, taittuu pidempikin lenkki:) Oletko osallistumassa maratonille?

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos vinkistä, pitää tutustua! En ole ainakaan lähiaikoina, ehkä seuraava juoksutavoite on 15 kilometrin temppurata toukokuussa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.