Kuntoilijan sisustuspulma

Pumpui

Kodissani on siistiä, tilavaa, mustavalkoista ja mahdollisimman vähän tavaraa näkyvissä kirja- ja levyhyllyä lukuun ottamatta. Siis unelmissani.

Todellisuudessa kahden aktiiviliikkujan ja yhden jättiläiskissan kodissa näyttää tältä:

Kruununhakalaisen jugendtalon isot ikkunalaudat eivät oikein pääse oikeuksiinsa, kun niille on ladottu pahimmillaan jopa 5 paria nyrkkeilyhanskoja, useampia jalkasuojia, kypäriä ja niin edelleen. Eteisessä on lenkkareita ja FiveFingersejä. Jättiläismäinen pyykkiteline pullistelee nyrkkeilyshortseja, käsisiteitä ja verkkareita arkikledjujen lisäksi. Kuivauskaapista tippuu päälle hammassuojia ja juomapulloja. Makuuhuoneen nurkassa lojuu kaksi niin isoa treenikassia, että minä menisin komeasti niihin sisään. (Eikä edes mennä siihen, kuinka paljon kirjoja, lehtiä ja levyjä meillä on sortteeraamatta...)

Miksei kaupunkiasunnoissa voi olla kodinhoitohuonetta? Minkälainen ratkaisu edesauttaisi thainyrkkeilykamojen kuivumista JA näyttäisi inhimilliseltä? Mikseivät treenikamat materialisoidu tyhjästä, kuivina ja hyvänhajuisina, juuri ennen treenejä?

Jos olette onnistuneet ratkaisemaan treenin ja sisustuksen välisen ristiriidan molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla, niin kertokaa ihmeessä. Alkaa mennä hermot.

Sen verran sain sentäs komennettua, että mies ei saanut tahtoaan läpi ja ostettua meille kahvakuulia ja painonnostopenkkiä.

Kommentit

Mintski (Ei varmistettu)

Äläs nyt, kahvakuulaan on kiva iskeä varpaansa aamutuimaan. ;-)

Treenikamoille on meillä raivattu eteisestä oma suurehko yläkaappi. Ei se tosin sitä tarkoita etteikö niitä kamoja olisi pitkin asuntoa, mutta sinne mahtuu treenikassi ja suojat. Kahvakuulat, kuntopallot ja sensellaiset on sitten varpaittemme ilona pitkin asuntoa (näin kesällä niillä saa tosin kätevästi parvekkeen oven pysymään auki!). Penkkikin meillä oli edellisessä asunnossa, voi luoja miten käytännöllinen sellainen on kotona.. Hng.

Lotta Katariina
Pumpui

Minä kaaduin yksi aamu kun olin unohtanut pienen tasapainolaudan lattialle. Vips vaan ja akka pää edeltä maahan. Voisi sitä tietty muuallakin säilyttää kuin eteisen ja makkarin välisessä oviaukossa...

prefecta
Hieno päivä

Meillä on sijoitettu kuulat parvekkeelle ja puolison leijailukamat saunaan. Ei sitä näillä keleillä lämmitettäis kuitenkaan. Kylppärin lattialla voi kohta pelata rantalentistä, siellä on niin paljon hiekkaa...

Talvesta en vielä tiedä, luulen, että ne kuulatkin muuttaa saunaan ja saunanlauteet varmaan kellariin... saunokoot salilla se ken haluaa :D

Lotta Katariina
Pumpui

Saunasta tulee helposti säilytyskomero kaikelle treenikamalle. Varokaa vaan ettei käy vahinko ja joku napsauttaa saunan päälle ennen kuin kamat on ehditty viedä pois! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.