Iso Numero ja ostohaaste!

Rönsy

Puffataan välillä muitakin lehtiä. Tämä on niin hieno juttu:

 

Kulttuurilehti, jota saa myydä kuka tahansa (eli siis ensisijaisesti vähäosaiset). Myyjä ostaa lehden eurolla ja myy neljällä ja saa pitää voiton. Lisäksi, kun ulkomaisia esikuvia ja tekijälistaa katsoo, Iso Numero on todennäköisesti laadukas ja mielenkiintoinen lehti.

Lupaan ostaa jokaisen numeron. Luvatkaa tekin!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit

PAnderson (Ei varmistettu)

Iso numero? Aika ontuva nimi. Big issueta vissiin haettu? :/

(oho, mun nimimerkki on varattu :O, kauhistus)

Joanna Palmén
Rönsy

Joo, niin. Mulla oli tuo sama ajatus heti. Sitten googlasin "ison numeron" (ja tämä siis ennen kuin tiedotteet lehdestä valtasivat netin) ja hymähtelin hiteille. Kovasti oli erilaisia asioita, joista oli "tehty iso numero", mutta mikään niistä ei todentotta ollut köyhyys tai syrjäytyminen.

Iisa

Hei hienoa! En ollut kuullutkaan. Joko siis eka nro ilmestynyt?

Joanna Palmén
Rönsy

Maanantaina tulee myyntiin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen juuri tekemässä kantelua verottajalle tästä veronkierrosta.

Joanna Palmén
Rönsy

Köyhien, kerjäläisten ja asunnottomien veronkierto, tuo valtaisa yhteiskunnallinen epäkohta. Täällä on vastauksia verokysymyksiin Ison Numeron osalta.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Huhhuh! Hyvä, että Vierailijalla on ylimääräistä aikaa, verottajalla sitä tuskin on. Ainakin Englannissa nuo Big Issuen myyjät käsittääkseni rekisteröityvät myyjiksi. Lähes poikkeuksetta heillä on rinnuksillaan merkki, joka kertoo heidän olevan valtuutettuja myyjiä. Jonkilaista kontrollia tuonkin asian suhteen siis harjoitetaan (jos se nyt lohduttaa Vierailijaa). Luulisi, että Suomessakin joku vastaava systeemi tulee käyttöön. Tämä hanke on ilmeisemmin aiheuttanut paljon kohua, mikä on mielestäni outoa. Toivon, että ihmiset olisivat avarakatseisia ja ostaisivat lehteä. Kun aina jaksetaan valittaa kerjäläisistä, niin tässä on nyt otettu askel parempaan suuntaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.