Iso Numero ja ostohaaste!

Puffataan välillä muitakin lehtiä. Tämä on niin hieno juttu:

iso_numero.jpg

 

Kulttuurilehti, jota saa myydä kuka tahansa (eli siis ensisijaisesti vähäosaiset). Myyjä ostaa lehden eurolla ja myy neljällä ja saa pitää voiton. Lisäksi, kun ulkomaisia esikuvia ja tekijälistaa katsoo, Iso Numero on todennäköisesti laadukas ja mielenkiintoinen lehti.

Lupaan ostaa jokaisen numeron. Luvatkaa tekin!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit (7)
  1. Huhhuh! Hyvä, että Vierailijalla on ylimääräistä aikaa, verottajalla sitä tuskin on. Ainakin Englannissa nuo Big Issuen myyjät käsittääkseni rekisteröityvät myyjiksi. Lähes poikkeuksetta heillä on rinnuksillaan merkki, joka kertoo heidän olevan valtuutettuja myyjiä. Jonkilaista kontrollia tuonkin asian suhteen siis harjoitetaan (jos se nyt lohduttaa Vierailijaa). Luulisi, että Suomessakin joku vastaava systeemi tulee käyttöön. Tämä hanke on ilmeisemmin aiheuttanut paljon kohua, mikä on mielestäni outoa. Toivon, että ihmiset olisivat avarakatseisia ja ostaisivat lehteä. Kun aina jaksetaan valittaa kerjäläisistä, niin tässä on nyt otettu askel parempaan suuntaan.

  2. Köyhien, kerjäläisten ja asunnottomien veronkierto, tuo valtaisa yhteiskunnallinen epäkohta. Täällä on vastauksia verokysymyksiin Ison Numeron osalta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *