Kiireitä

Rönsy

Hiljaista on pidellyt täällä Rönsyssä, kun en ehdi mitään! Tällä viikolla on ollut

  • Ars-kokkaretta tiistaina. Hauska päivä. Kiasmassa kuulin, että minulle tässä taannoin yöllä soittanut taiteilija oli päässyt turvallisesti Helsinki-Vantaalta johonkin hotelliin. Huomautettiin myös, että kyllä hänelle oli annettu hotellin nimi ja osoite, ja oli jopa sovittu, että hän ottaa itsenäisesti taksin hotelliin. "Kyllä katsos se mediakumppanuus tarkoittaa vähän muunkinlaista yhteistyötä kuin mainoslogoa lakanaan", sanoi tuttu kiasmalainen silmää vinkaten. Taiteilijan ikäkin oli kuulemma muuttunut yllättäen viidellä vuodella, nyt lukee näyttelyn plakaateissa väärin. No, ei se mitään. Itse näyttelyä voin suositella, vaikken nyt mitään suunnattomia ravistuksia kokenutkaan. Suosittelenkin erityisesti sellaisille, jotka kokevat yleensä nykytaiteen liian vaikeaksi ja haastavaksi. Ars 11 on varsin simppeliä. Kertokaa suosikkinne, jos käytte! Mun suosikit on Mary Sibanden Sophie-patsas ja -taulut, jotka tosin on huonosti ripustettu eri puolille näyttelyä ja taulut ihan liian pieniä – Sophie näyttää paremmalta kun sen hameelle on kunnolla tilaa, ks. alla. (Katos, Lilyssäkin on avautunut Ars-palsta.)
  • Jännittävä ja hyvätasoinen käsipallon ensimmäinen SM-finaali keskiviikkona. Mun vanha rakas joukkueeni voitti, jatkoajan jälkeen. Olivat tosi hyviä, olen ylpeä! Ja mun omat junnuni, joista vasta olenkin ylpeä, olivat katsomossa. Joskus vielä tekin olette tuolla kentällä, olisin halunnut sanoa niille, mutta se olisi ollut vähän turhan runollista 12-vuotiaiden makuun.  
  • Lehden painoonlaittoa pääsiäiskiireaikatauluin eilen. Meni tiukille. Joskus kahdeksalta illalla jo painoonlähetettyjä sivuja selaillessani huomasin, että Joko-tai-palstan toisen kuvan viidestä pyöräilykypärästä vain yhdessä oli oikeaan tekstiin viittaava numero. Ja tänä aamuna juuri ennen vihoviimeistä deadlinea AD huomasi, että irtonumerokannessa on väärä hinta.

Mutta nyt helpottaa. Tänään illalliselle rakkaimpien kanssa, huomenna ulos aurinkoon! Hauskaa kevätaurinkoviikonloppua everybody, ja muistakaa äänestää!

(kuva: gallerymomo.com)

Kommentoi