Mitä lehden kanteen? – osa 2

Rönsy

Ruotsalaisbloggaajien aikakauslehtiprojektien seuranta jatkuu. Blondinbellan lehti Egoboost on kaupoissa näinä päivinä. Arvatkaa kolme kertaa, tai no ei kun kerran, kuka on kannessa (mutta vain yhtenä kappaleena).

Tämäkin on kyllä vallan loogista, onhan lehden nimikin Egoboost. Onkohan toi "våga göra karriär" sitaatti Blondinbellalta itseltään? Siinä tapauksessahan vi har mött tjejerna som inspirerar tarkoittaa että päätoimittaja Blondinbella toimituksineen on tavannut Blondinbellan. (En voi happamuudelleni taas mitään, sori! Jos itse perustaisin lehden jossa poseeraisin kannessa, siinä varmaan lukisi isolla, että Äläpä kuvittele olevasi mitään!)

Kommentit

Roosa
Mangomalen

Happamuutesi on mahtavaa!

Choco
We're getting married!

No mutta onhan tää nyt just niin.... ruotsalaista... :D

Joanna Palmén
Rönsy

Kiitos Roosa ja Tirlittan! T: happamia, sanoi kettu... Ei mutta, tuo on niin ruotsalaista, ja tässä samalla kun nyrpistelen, teen nuoriin yrittäjiin liittyvää juttua, ja ihmettelen, että miksei Suomessa ole enempää sellaista pelotonta yritteliäisyyttä. No, mun varmaan pitäis tietää.

Iisa

Egoboost??!!

Ina
Inahdus

Nyt koen olevani taas niin last season, kun en pysty tajuamaan a) ketä kiinnostaa Blondinbella b) kuka on ylipäänsä riittävän yksinkertainen perustaakseen lehden nimeltä Egoboost c) kuka sitä haluaa lukea.

Täytynee taas vetäytyä kammiooni harrastamaan 1800-luvulta peräisin olevia lukemisharrastuksiani ja antaa maailman mennä menojaan. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.