"Oletko naimisissa mutta kaipaat jännitystä?"

Rönsy

 

Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Englannissa lanseerattiin viime vuoden lopulla uusi deittipalvelu. Palvelun norjalaisilla perustajilla oli syttynyt idealamppu, kun he olivat tutkineet deittisivustojen käyttäjäprofiileja. Heidän tutkimustensa mukaan 30 prosenttia nettideittaajista on parisuhteessa tai haluaa joka tapauksessa vain affairin. Löytyi markkinarako. He perustivat deittipalvelun – varatuille.

Ruotsalainen ystäväni kertoi, että tämä Victoria Milan mainostaa nyt Tukholmassa ulkomainostelineissä. Mainoksen teksti on "Är du gift? Gör livet levande – ha en affär". Saitilla hehkutetaan ehdotonta anonymiteettiä ja "turvallisuutta". Niin ja, ironista kyllä, rehtiyttä, sillä kuulemma muilla nettisivustoilla varatut yleensä valehtelevat siviilisäätynsä.

Sivuilla neuvotaan, että valitse nimimerkki, josta sinut on mahdoton tunnistaa, ja laita profiilikuvaksi kuva vaikkapa kädestäsi tai jalastasi, mutta huomio, ilman tunnistettavia koruja tai asusteita. Etiikka-kohdassa sanotaan, että Victoria Milan arbetar efter stränga etiska rättningslinjer. Därav vår höga säkerhet. Vi vill inte under några omständigheter hylla otrohet, men ser också att våra medlemmar är vuxna kvinnor och män med egna valmöjligheter.

Ei, ei tässä ollenkaan ihailla uskottomuutta, valinnanvapaudesta vaan on kyse. Ihmisoikeus suorastaan!

Maailma on kylmä, jääkylmä.

Kommentit

Noora Katariina (Ei varmistettu)

Niin ilmeisesti on. :(

Joanna Palmén
Rönsy

Jee, ruotsalaiset! Nyt noista mainoksista, joita ilmeisesti on myös tunnelbanassa, on kanneltu mainos-ombudsmanille.

Aleksi (Ei varmistettu)

Victoria Milan tuo nimensäkin puolesta mieleen jenkkiläisen Ashley Madisonin. Ja hei, pari vuotta sitten Torontossakin tapeltiin oikeudesta mainostaa saittia bussien kyljessä.

Joanna Palmén
Rönsy

Tämäkin siis oli keksitty jo Amerikoissa. Mulla tulee nimestä mieleen hörhelöalusvaatteet ja syntiset naiset. Ashley kuulostaa paljon rehdimmältä.

Aleksi (Ei varmistettu)

Joo, Ashley Madison kai saatiin yhdistämällä kaksi suosituinta etunimeä amerikkalaisille tytöille.

Veikkaisin, että joku keksii tämän markkinaraon pian myös Suomessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.