Avaa silmäsi!

Saara Sarvas

Ihanaa yötä kaikille!

Olen taistellut ja vuodattanut kyyneleitä, kun en ole omalla koneellani photarin ääressä kääntelemässä ja säätämässä kuvia. Kaikki näistä nimittäin lisääntyivät ensin 5 kertaa ylösalaisin tai sivuttain :D Vaikeuksien kautta voittoon ja viikon niksipirkkaan!

 

 

Moni etsii arkimeikkiin uusia ulottuvuuksia ja tässä olisikin helpoista nikseistä helpoin.

Luonnollinen meikki on monesti kaunein, mutta aikaiset aamut ja pitkät päivät saavat katseen lurpsahtamaan. Tällä niksillä se pysyy freshinä ja skarppina!

Itse tulin juuri saunasta, joten muu meikki uupuu, Näettepä silti, miten "kauniin kirkkaat" silmistä tulee, kun hieman punervan sisäluomen rajaa vaalean sävyisellä kajal -kynällä.

 

 

Valkoinen on ollut tässä tarkoituksessa klassinen "kikkaväri", mutta se pomppaa arkimeikistä silmille omaan makuuni hieman turhan ärhäkästi. Kokeile sen sijaan erilaisia ihonsävyisiä kyniä!

Omani ovat Stilan, ja M.A.C.:in, mutta potentiaalisia vaihtoehtoja löytyy varmasti mm. Make Up Storelta, jonka kynävalikoima on herkullisen laaja!

 


Ha! Ylläri! Mullakin on edelleen naama. Kuten huomaatte, kajal ei huuda huomiota laajemmassa kuvassa, vaan valaisee katsetta juuri tarkoituksenmukaisesti.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen jo parinvuoden ajan laittanut aina kampaajalla vaaleita raitoja / öljyvaalennusraitoja. Tulos on ihan kiva, mutta väri on vähän mitään sanomaton. Kysymykseni kuuluukin, osaisitko sanoa millä kaupan hiusväreillä saisi kivat vaaleat hiukset, joiden sävy muistuttaisi lähinnä viljapellon kullahtavaa / hunajaista. Väri olisi selvä vaalea (nykyinen värini näyttää jossain valossa vähän rusehtavalta. En kuitenkaan halua mitään perus blondi hiusta ns. "shokkiblondia", vaan että väri olisi luonnollinen:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau kyllä toi tosiaan kirkastaa katsetta:)!hei muuten teetkö sää sen annan idols-studio meikkivideon ku puhelit siitä joskus aikaisemmin:)

Vierailija (Ei varmistettu)

21. SYYSKUUTA 2009
Attack of TIGI, Sulla on tässä ihanan vaalea tukka, millä väreillä oot saanu värjättyä tukan tuollaiseksi? Mitkä pidennykset sulla on tossa päässä ja minkä sävyiset?

Aivan ihanat hiukset sulla tuossa ja nyt vasta bongasin! :))

Myy (Ei varmistettu)

IsaDoralta löytyy kajalia sävyssä Blonde, täydellistä tähän tarkoitukseen. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin just tulossa kanssa sanomaan tosta IsaDoran kajalista! :) Tosin se ei ole (ainakaan mulla, vaikka oonkin tosi kalpee) ihan ihonväristä, vaan vaaleempaa. Eli kirkastaa kivasti, mutta ei oo yhtä raju kuin valkoinen.

Halina (Ei varmistettu)

Saara oot nätti!:) Ostin itse just sun vinkistä tollasen vaaleen kajaalin ja pitää testailla,sekä harjoitella laittamaan :DDD

Jensku (Ei varmistettu)

Hei saara!
Mukava että jatkat kirjoittelua täällä! :) sun postauksia on aina niin mukava lueskella! Nyt kun uskalsin kommentoimaan niin haluaisin tiedustella (jos sopii:)) että millä sävyllä annan tukka on värjätty? se on niiiiiiiiiiiin ihanan ruskea!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Koska vastaat niihin silmämeikkikysymyksiin? :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.