Bed Head -uutuuksia!

tiginam.jpg

 

Siitä ei ole montaa päivää, kun postisetä kiikutti minulle testattavaksi Tigin Bed Head -tuotesarjan uudet värishampoot ja -hoitoaineet a.k.a. Colour Combat! Tuumasta toimeen ja mömmöt päähän, sanoi Saara. Nimittäin asiakkaiden päihin!

En tiedä, kuinka paljon tuotteet ovat muuttuneet aiemmista Brunette Goddess ja Dumb Blonde -tuotteista, mutta värituotteiden yhteinen linjaus on mielestäni hyvä veto! Plussaa myös uusista purkeista. Isot 750ml purkit ovat ok pumppupäineen, mutta tässä kokoluokassa tuubi on kätevä!

Ruskeiden ja punatukkaisten tuotteet tuoksuvat imelän toffeiselta. Olenko kasvamassa aikuiseksi, kun en innostu tästä enää ihan yhtä paljoa kuin aiemmin? Vaahtoaa hyvin ”sulfaatittomuudesta” huolimatta. (En nyt jaksa hakea purkkeja kylppäristä, mutta uskoisin sodium lauryl sulfaten olevan korvattuna sodium coco sulfatella, mitkä ovat käsittääkseni samaa kamaa?)

Hoitoteho on kuitenkin hyvä ja hiukset koko sarjan läpikäyneenä ihanan pehmeät! Tuotteissa on myös UV-suojaa ja värin kestoa pitkittäviä ainesosia!

Dumb Blondenkin tuoksua on hieman fiksailtu. Nyt se on hieman kevyempi ja vähemmän esanssinen ja aivan valloittavan ihana! Ah. Taidan ruskeatukkaisenakin siirtyä käyttämään tätä hemmotteluhetkinäni <3

Testihenkilön hiukset ovat kevyesti luonnonkiharat, hennohkot ja latvoista huonommassa kunnossa. Pesun ja hoidon jälkeen ne tuntuivat todella miellyttäviltä, aiempaa jäntevämmiltä ja sileämmiltä.

 

Hyviä perusvärituotteita! Jos tuoksu natsaa, osta ihmeessä hyllyä koristamaan! 🙂 

 

Kuvat: täältä

Kommentit (8)
  1. Minä ostin pari viikkoa sitten ensimmäiset TIGIn tuotteeni paikallisesta kampaamosta ja meinasin jo hehkuttaa aineet maasta taivaisiin, kunnes tutustuin tarkemmin INCIin. Kampaamossa täti kertoi, että tämä tuote ei sisällä lainkaan silikoneja ja on todella tehokas kosteuttaja ja siloittaja karhealle ja käsitellylle hiukselle. Hankin siis Urban Antidotes Recovery -tweenssin ja INCIstähän löytyy silikoneja. :/

     

    Kokeilulle on kuitenkin tulossa jo sarjasta poistunut Oatmeal & honey, jonka kerrotaan olevan silikoniton ja useiden olen kuullut hehkuttavan tätä ainetta, joten toiveet elävät vielä.

  2. Millasis hinnois liikutaa näis tuotteis ?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *