Damage control

Tiedättekö ne aamut, jolloin väsyttää extrapaljon? Peilistä tuijottaa joku monsteri, jota et voi hyvillä mielinkään kutsua omalla nimelläsi jne.. Edellinen ilta on ehkä venähtänyt vähän turhan pitkäksi muutaman hyvän ystävän ja viinipullon seurassa ja silmäpussit ovat keränneet koko maailman taakan kontolleen.. 

Tässä omat niksini, joilla ko. päivä kääntyy omalla kohdallani hieman paremmaksi!

 

silmanymparys.jpg

 

1. Puhdista & kosteuta!

Kaikista varmin merkki, joka paljastaa dagen efter -lookkisi, ovat ripsarin ja kajalin rippeet sekä kevyesti rasvoittunut iho. Ota siis vanupuikko käteen ja puhdista viimeinenkin mustuus pois silmistäsi! Pese sen jälkeen kasvosi ja keskitä erityishuomiota silmänympärysihon kosteuttamiseen!

Henk. koht. lempparini tällä hetkellä on Clarinsin Eye Contour Gel, joka viilentää, rauhoittaa ja auttaa turvotukseen. Erityisen tehokasta jääkaapissa säilytettynä!

 

shisheido.jpg

 

2. Peitä, älä tuki

Kaikki ihanat kuona-aineet tahtovat paeta kehostasi pikimmiten, joten ihohuokosetkin ovat normaalia kookkaammat ja iho rasvoittuu nopeasti. Älä siis turhaan iske naamaasi paksua maskia, vaan kevyt sävyttävä päivävoide! Shiseidon versiossa on pigmenttiä enemmän kuin monessa muussa ja se toimii siksi hyvin sopivan peittävänä ja kosteuttavana.

Plussaa aurinkosuojasta!

 

pinsetit.jpg

 

3. Skarpit kulmat!

Aamuauringossa myös nyppimättömät kulmakarvat alleviivaavat nuhjuisen olemuksen. Nypi siis hajakarvat pois viimeistä myöten! Anastasian pinsetit vetävät vertoja jopa legendaarisille tweezermaneille. Molempi parempi 😉

 

kulmakyna.jpg

Piirrä sen jälkeen muutama lisäviiru omien kulmiesi sekaan skarppaamaan katsettasi. M.A.C.:in kulmakarvatussi muuttuu jokaisen iholla lämmön mukaan ”oikean” väriseksi ja jälki on todella luonnollinen.

huulet.jpg

 

4. Pusuhuulet aina suukon saavat?

Varsinkin talviaikaan huulten kunto on yleinen vitsi. Pidä taskussa jotain, mitä voit huoletta läträtä menemään. Uusin lempparini on perinteisesti apteekista löytyvä Vaselinen rasva, minkä hyvin kevyt ruusun tuoksu on saanut minutkin – vannoutuneen ruusutuoksun vihaajan – rakastumaan. 

 

 

Sitten tukka hätäponnarille tai -nutturalle ja menoksi!

Kommentit (14)
 1. Vierailija: Apteekeista löytyy silloin tällöin tweezermanin juttuja! Anastasiaa taitaa saada vain ulkomailta.. Tweezermanit saa myös tilattua kätevästi suoraan maahantuojan nettikaupasta!

   

  Sucrin: Oi! Pakko käydä tsekkaamassa. Olen vaseliinihamsteri. Tämän lisäksi löytyy peruspaketit, vanhoja mirameita (Varmaan tosi tykissä kunnossa btw…) ja espanjasta raahattuja mantelintuoksuisia!

   

  Jepa: Voi ihanaa, oot vielä täällä!! Niitä työpostauksia luultavasti tullaan näkemään hyvin harvakseltaan ja se on ihan mun oma toiveeni 🙁 On tosi raskasta raahata kameraa aina messissä ja kysyä kaikilta paikalla olevilta kuvausluvat ja sitten vielä miettiä, mitä kaikkea nyt voikaan julkaista paljastamatta liikaa.. Toistaiseksi pidän niistä kaivattua taukoa! Yleisesti tämä homma tulee kyllä monipuolistumaan muihin suuntiin, kunhan pääsen vauhtiin 🙂

 2. Mutta oli sulla entisissäkin blogeissa työ/meikki/ jtn aiheeseen liittyviä postauksia, ja ne oli kivoja ja niistä paistoi silti taustalta Saara! 🙂

  Tarkoittaako tä uusi nyt sitä että joudut olemaan vaan tylsä meikkien esittelijä-blogisti? 🙁

  No, mä yritän vielä löytää sitä rakkautta silti 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *